2777
2789
عنوان

لطفا بخونین.. کاربراقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 142 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیارودیدم ک کروتا داشتن و ریزش مو داشتن..درکتارش سرفه هم میگین داشتین احتمالش هست..نمیشه رد کرد

مرسی از اطلاع رسانیتون 

لطفا بمنم راهنمایی کنید 

پسرم پریشب از سر کار اومد تب داشت وعلائم سرماخوردگی و بی حالی داشت دکتر بردم کواموکسی و زینکویت c و کلداکس دادن 

کلا صبح بیدار شد خوب شده بود ولی من نزاشتم از اتاقش بیاد بیرون که اگر خدای نکرده کروناس ماها نگیریم اشتهاشم خوبه حس بویایی هم داره بنظرتون کروناس؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مرسی از اطلاع رسانیتون  لطفا بمنم راهنمایی کنید  پسرم پریشب از سر کار اومد تب داشت وعلائ ...

سلام طبق تجربم یه نکته بگم...بدون تست وازمایش هیچ کس با یقین نمیتونه حرفی بزنه...واینکه کروناویروس یه خانواده بزذگ ویروسیه و قبل این کووید یکی ازعاملای سرماخوردگی بوده...اگ میتونه بره تست بده چون بالتخره با چند نفردیگ رابطه داره..اگرم.نه سعی کنه رعایت کنه ولی اینکه بنده خداروحبس کنید تو اتاق درست نیست...میتونه با فاصله و باماسک پیشتون بنویسه...درمورد داروهاشم حرفی نزنم بهتره...

کاربراقا...
سلام طبق تجربم یه نکته بگم...بدون تست وازمایش هیچ کس با یقین نمیتونه حرفی بزنه...واینکه کروناویروس ی ...

سلام مرسی جواب دادین 

تست پشت حلق فردا باید بره دکترش گفت بازم دقیق نیست 

توی اتاقش در حال بازی انلاینه بهش خوش میگذره 😁

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....