2777
2789
عنوان

لطفا بخونین.. کاربراقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 142 پست

سلام حالتون خوبه؟

بهتر شدین؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما اطلاعی دارید کسی که قبلا کرونا گرفته ایا دوباره مبتلا میشه و اگر بشه مثل دفعه قبله یا احت ...

فرد بافرد متفاوته..ولی کسایی که گرفتن هیچ مصونیتی ندارن که نگیرن اما خب اکثرا بخاطر انتی بادی های ک ازقبل دارن به نسبت مقاوم ترن...اما داشتیم فوتم کرده..واینکه با توجه به تغیرات ویروس و بدن وبیماری های زمینه ای و....علایم وشدت مختلفه اما اکثرا کمتراذیت میشن

کاربراقا...
فرد بافرد متفاوته..ولی کسایی که گرفتن هیچ مصونیتی ندارن که نگیرن اما خب اکثرا بخاطر انتی بادی های ک ...

ممنون لطف کردین .میشه بفرمایید کرونای انگلیسی دقیقا وه فرقی داره با این کرونا چینی و از کجا بفهمیم انگلیسی گرفتیم یا چینی

40 سالمه.. باردارم نیستم تک وتوک... منظورم تک سرفس متلا نیم ساعت یا یه ربع یه بار

نه از نظر کرونا با توجه به اینکه جزسرفه هیچ علامتی ندارید بعیده...دارویی میخورین؟؟

کاربراقا...
نه ..داروبهتون دادن؟؟

اره کو آموکسی کلاو داد ک تموم کردم

منتهی‌ انرژیم خیلی کم شده و الان کلیه دردم گاهی ی سرما از درون حس میکنم

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
اره کو آموکسی کلاو داد ک تموم کردم  منتهی‌ انرژیم خیلی کم شده و الان کلیه دردم گاهی ی سرما از ...

هنوز احساس درد..گلو وگوس میکنید؟؟خلط پشت حلق دارین؟؟دردجلوسر که باسرما.وباد بدتربشه؟؟سابقه مشکلات کلیوی مگه دارین؟

کاربراقا...
سلام شکر کمی ضعفه هست امادذکل خوبم.ممنونم

خداروشکر که خوبین

ایشالا سلامتی کاملتون و به دست میارین

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
هنوز احساس درد..گلو وگوس میکنید؟؟خلط پشت حلق دارین؟؟دردجلوسر که باسرما.وباد بدتربشه؟؟سابقه مشکلات کل ...

اره  امروز بخور دادم انگار داخل گوشم ی هوایی باشه بخواد بیاد بیرون اما نمیشه.. نمیدونم چ جوری توضیح بدم.. 

اره گاهی دارم.. 

آره جلوسرم الان ک نشستم دارم چت میکنم درد داره ی حالتیه

مشکل کلیوی نه فقط درد دارم 

امروز صبح هم دل درد داشتم 

کلا سیستمم ریخته بهم😢 کاربر احسان

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل