2777
2789
عنوان

لطفا بخونین.. کاربراقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 142 پست
لطفا با بحث کرونا به همدیگه سردرد ندیم مرسی 

سردرد؟؟من جلوخودم چندین خونواده عزادر شدن،وقتی حرفی زده نشده مث این مدت همه غافل میشن ونتیجشممیشه این..باید گفت..شاید ینفر کمترگرفت..شما میتونید نخونید

کاربراقا...
وقتی اونا خودشون واکسن زدن،با اختصاصی ترین وسایل رفتوامد دارن.مردمو.درک نمیکنن.گرچه یک عده مقصرن..شم ...

خوشحالم شما وظیفه شناسین و حس انسان دوستانتون هنوز زندس

اقا ما کرونا گرفتیم زنگ میزدیم اورژانس محل نمیدادن ک

نمیدونم شایدم میترسیدن بیان

اون موقع هم انگلیسی نبود

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی در سیاسی کردن تاپیک نکنین لطفا.

اگر قصد دلسوزی دارین واقعا.

من طرف دار دولت نیستم به هیچ عنوان.

مقصر مردم بی عقل هستن که تو این شرایط بازم مثل حالت عادی زندگی میکنن.

تا ابله در جهان است مفلس در نمیماند.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سردرد؟؟من جلوخودم چندین خونواده عزادر شدن،وقتی حرفی زده نشده مث این مدت همه غافل میشن ونتیجشممیشه ای ...

من میخوام نشنوم ولی نمیزارید من الان علایمشو دارم با دیدن مطلب کرونا حس بدی بهم دست میده

یعنی منم مامان میشم 😔

خوشحالم شما وظیفه شناسین و حس انسان دوستانتون هنوز زندس اقا ما کرونا گرفتیم زنگ میزدیم اورژانس محل ...

اگ تنگی نفس..بی حالی زیاد باشه میلن وگرنع دربقیع موارد نیاز نیستـ...ممنونم تشکر

کاربراقا...
من میخوام نشنوم ولی نمیزارید من الان علایمشو دارم با دیدن مطلب کرونا حس بدی بهم دست میده

استرس نداره خواهرمن..ولی ازاینطرف نگاه کنید که یه خانم باردار ک تا الان رعایت نمیکنه با دیدن پست شما بیشتر فکر کنه این بده؟؟هدف ترسیدن نیست خدامیدونه..اگاهی بیشتره...شما تست دادین؟؟علایم دارید؟؟

کاربراقا...
سعی در سیاسی کردن تاپیک نکنین لطفا. اگر قصد دلسوزی دارین واقعا. من طرف دار دولت نیستم به هیچ عنوان ...

سیاسی بازی؟؟دوست عزیز رتبه اخر تزریق.واکسنیم تودنیا..مردم همین من وشماییم..هرکی رعایت نکنه خودش ضررمیکنه ولی مسول محترم که باید تصمیم بگیره خواب تشریف داره

کاربراقا...
سیاسی بازی؟؟دوست عزیز رتبه اخر تزریق.واکسنیم تودنیا..مردم همین من وشماییم..هرکی رعایت نکنه خودش ضررم ...

ببخشید شما اطلاعی دارید کسی که قبلا کرونا گرفته ایا دوباره مبتلا میشه و اگر بشه مثل دفعه قبله یا احتمال وخیم شدن هست

مرسی بابت اطلاع رسانی، 🌹

متاسفانه  یه عده عقل که نداشته باشند جانشون شاید در  عذاب باشه اما در مورد کرونا جان بقیه هم به عذاب گرفتار میکنن 

من سردرد جلو پیشونی دارم  انگار پیشونیم پُرِ  

دکتر گفت سینوزیتِ  دارو داد منتهی الان گوش درد و گلودرد و گاهی تک سرفه دارم 

از این قضیه 10 روز میگذره هنوز بهتر نشدم. آیا کروناست؟ 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
سیاسی بازی؟؟دوست عزیز رتبه اخر تزریق.واکسنیم تودنیا..مردم همین من وشماییم..هرکی رعایت نکنه خودش ضررم ...

من داداشم پزشکه فوق تخصص ریه هستش و زن داداشم پرستار بخش کروناییها.

بله منم روی صحبتم با همه ی مردمه.

این حرف شما اصلا صحیح نیست.

سند بیارین تا باور کنم که رتبه ی آخر واکسن هستیم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.