2777
2789
عنوان

عکس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 31908 بازدید | 1129 پست
سلام شما رو هم باید قطع کنم تو تاپیک خودتون هم که همش نفرین کردین و توهین کردین اینجا هم همینطور کس ...

پاک نمیشه دو دقیقه گذشته 

پاک نمیشه 

بگو پاک کنم

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
تعلیق شد  نی نی یار دستت درد نکنه بیصدا تعلیقش کردید

پستمو ریپلای کنین و بقیه رو تگ کنین تا ببینن حتی به مزاحمم فحش بدین و پاک کنین دفعه بعد قطع میشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پستمو ریپلای کنین و بقیه رو تگ کنین تا ببینن حتی به مزاحمم فحش بدین و پاک کنین دفعه بعد قطع میشین

خانم گزینه حذف پست بذار تا پاک کنم بجای اینکه قطع کنین 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

خانم این به مادر من توهین میکنه کاش انصاف داشتید بهش تذکر بدید 

قسم هم هیچوقت ندین اصلا درست نیست    

قسم دادم که زودتر بیای داره به گند میکشه 

قسم هم هیچوقت ندین اصلا درست نیست    

من شما رو توی تاپیکم تگت کردم اگه بترکونیش که عالی 

سلام شما رو هم باید قطع کنم تو تاپیک خودتون هم که همش نفرین کردین و توهین کردین اینجا هم همینطور کس ...

خانم اگه قطع کنین نمیتونم بیام خواهشا بهمون رحم کنین 

هی تگت میکنم تا زودتر بیایید 

نه اینکه باهام این مدلی حرف بزنید 

جالبه ني ني يار جايي كه بايد بياد زود نمياد

عزیزم چطوری زود بیام وقتی 5 تا تاپیک دعواست؟  یک جا دو تا اقا و سه تا خانم داشتن گیس کشی میکردن اونجا رو اول رسیدگی کردم چون اقایون داشتن فحشهای بدی میدادن 

چرا توهین کردی  خدا لعنتت کنه  لعنت بهت  لعنت بهت  

هر فحشی که دادین هر نفرینی که کردین دو برابرش رو بهتون داد اگر همون اول تاپیک رو ترک میکردین و فقط پستش رو گزارش میزدین این همه بهتون توهین میشد؟

خاک بر سر خودتو خونواده تو تموم اجدادت که تورو پس انداختن از بیخ کدوم بوته سبز شدی دهاتی؟ریدم به هیک ...

@نی_نی_یار_5

😶😶😶😶😶

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
هر فحشی که دادین هر نفرینی که کردین دو برابرش رو بهتون داد اگر همون اول تاپیک رو ترک میکردین و فقط پ ...

نترس دوبرابرشو بهم نمیدن 

خیالت راحت 

اون به مادرم توهین کرده 

یکی بیاد به مادرت خودت توهین کنه خودتم عصبی میشی شک نکن

هر فحشی که دادین هر نفرینی که کردین دو برابرش رو بهتون داد اگر همون اول تاپیک رو ترک میکردین و فقط پ ...

من ترک نمیکنم چون به عزیزترین زندگیم توهین کرده و ناراحتم و حقدارم نفرینش کنم تا یکی بیاد به مادرش فحش بده

خودتم باشی قبول نمیکنی