2777
2789
عنوان

عکس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 31908 بازدید | 1129 پست
عزیز شایدم مرد باشه هرچی هست که هیچی سرش نیست بجای نفرین براش دعا کن تا از این وضع داغون خارج شه

نفرین میکنم چون خانواده ام خیلی برام زحمت کشیدن حق نداره فحش بده 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
بارداره بعد فکر نمیکنه نفرینت بلایی سر بچش بیاره... اشکال نداره گلم..خودتو ناراحت نکن

بارداره که بارداره 

بیچاره بچش 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_شب     تروخدا رسیدگی کنید

اصلا نمیدونیم کجاس مثل سابق نیس زود رسیدگی کنن هعیییی

نه جلوی سگ ننداز  من گردنشو میزنم  بچشو میدم به دست چینیا بخورن

😂😂😂😂

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  
لایکتکردم بعد دیم نوشتی لایک نکن منم درش اودم از لایک 😅

😂😂اخه بعضی از افراد رو دارم تو لایکا بققیه که لایک می کنن گمشون می کنم

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  
از سر عکس دعوای درست حسابی شد 🤣🤣🤣

😂😂😂با امید عکس اومده

عزیزم پیاماتو پاک کن غیر از اونایی که تگ کردی نی نی یارو..چون احتمالش هست مارو هم تعلیق کنن من پاک ک ...

چشم گلی 

@نی_نی_یار_5    

سلام شما رو هم باید قطع کنم تو تاپیک خودتون هم که همش نفرین کردین و توهین کردین اینجا هم همینطور

کسی فحش میده شما هم باید فحش بدین؟ پس گزارش پست رو برای چی گذاشتیم؟

دفعه بعد حتما قطعتون میکنم با اولین پست توهین و نفرین حتی پاک کنین برای ما نشون داده میشه

بعد هم کس می بینین بی ادبه داره توهین میکنه همون اولین پست توهین گزارش بزنین و اون تاپیک رو ببندین و برید تا ما رسیدگی کنیم هی مدام ریپلای کنین و منو تگ کنین بیشتر هم بهتون توهین میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام شما رو هم باید قطع کنم تو تاپیک خودتون هم که همش نفرین کردین و توهین کردین اینجا هم همینطور کس ...

خانم اگه قطع کنین حق با منه 

این شروع کرد به فحش دادن