2777
2789
عنوان

بچه ها حالم اصلا خوب نیست

573 بازدید | 74 پست

من چارسال پیش با ی اقایی نامزد کردم ک نامزدیمون بهم خورد ما باهم نبودیم  ولی خوب من عاشقش بودم این اقا برگشت سمت من از یکسال نیم قبل با ی خانومی وارد رابطع شده بود و وقتی برگشت سمت من من این قضیه رو متوجه شدم و این خانومه بمن زنگ زدو فلان اون بهم گفت ما رابطمون تموم شده و فلان بعد ما باهم وارد رابطه شدیم این دختره مدام میومد تو رابطمون ولی اقا بهم نمیگفت همشو گه گاهیشو میگفت تا موقعی ک اقا زنگ زد دوباره خاستگاری کرد خانوادم مخالفت کردن و هزارتا حرف بارش کردن باز ی مدت از هم جدا بودیم از انلاینی شبانش فهمیدم با یکی باز ارتباط گرفته منم گزاشتمش کنار ب کل ولی باز اومد سمتم برا اخرین بار ازم فرصت داد التماس کرد گفت دیگ تکرار نمیشه و فلان من ی فرصت بهش دادم ولی گفتم نباید دیگ این دختره بیاد ازش شماره دختررو گرفتم ک زنگ بزنم بهش بعد این اقا خیلی اصرار داره ک ما خیلی زود ازدواج کنیم و من مخالفت میکنم چون واقعا اعتمادم شکسته الان میخوام زنگ بزنم دختره ک پاشو از زندگیمون بکشه بیرون ولی خوب دلهره دارم دلشوره ترس نمیدونم چیکار کنم امروز زنگ زدم ب دختره گفتم میخوام حرف بزنم باهات تو پیام باهاش حرف زدم ک پاشو از زندگیمون بکشه بیرون گفت نمیزارم راحت زندگی کنین رابطتونو بهم میزنم بعد همش چرت پرت تحویلم دادگفت ازت میگیرمش و فلان حالم خیلی بده خیلی بد انقدی بد ک اصن دارم بالا میارم  نمیخوامش من ارامش میخوام ولی این ادم پره حاشیس بچه ها یکم بهم ارامش بدین چطور تموم کنم این رابطه گندو کصافطی رو ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود کرده ازش شکایت کنین

اگ بمن بود خوب میکردم ولی من واقعیت ب این ادم خودمم اعتمادی ندارم واقعا انقد گند کاشته ک اعتمادی برام نمونده میگه بخاطر تنهایی با دختره وارد رابطه شده ولی من اعتماد ندارم بهش واقعا

ببین باور کن بری تو زندگیشم تا آخر عمرت بهش بی اعتمادی  همین الان این دندون پوسیده رو بنداز دو ...

شک ندارم دختره بهش میده دیگ کدوم پسزی بدش میاد ی دختر اینجوری بده بهش 

اگ بمن بود خوب میکردم ولی من واقعیت ب این ادم خودمم اعتمادی ندارم واقعا انقد گند کاشته ک اعتمادی برا ...

عزیزم این مرپ زندگی فکر نکنم باشه بیخیالش شو یگو نمی تونی بریدی بگو خسته ای اشک تمساح بریز  خودتو مظلومو افسرده بگیر واسش ببین دست از سرت بر میداره