من چارسال پیش با ی اقایی نامزد کردم ک نامزدیمون بهم خورد ما باهم نبودیم ولی خوب من عاشقش بودم این اقا برگشت سمت من از یکسال نیم قبل با ی خانومی وارد رابطع شده بود و وقتی برگشت سمت من من این قضیه رو متوجه شدم و این خانومه بمن زنگ زدو فلان اون بهم گفت ما رابطمون تموم شده و فلان بعد ما باهم وارد رابطه شدیم این دختره مدام میومد تو رابطمون ولی اقا بهم نمیگفت همشو گه گاهیشو میگفت تا موقعی ک اقا زنگ زد دوباره خاستگاری کرد خانوادم مخالفت کردن و هزارتا حرف بارش کردن باز ی مدت از هم جدا بودیم از انلاینی شبانش فهمیدم با یکی باز ارتباط گرفته منم گزاشتمش کنار ب کل ولی باز اومد سمتم برا اخرین بار ازم فرصت داد التماس کرد گفت دیگ تکرار نمیشه و فلان من ی فرصت بهش دادم ولی گفتم نباید دیگ این دختره بیاد ازش شماره دختررو گرفتم ک زنگ بزنم بهش بعد این اقا خیلی اصرار داره ک ما خیلی زود ازدواج کنیم و من مخالفت میکنم چون واقعا اعتمادم شکسته الان میخوام زنگ بزنم دختره ک پاشو از زندگیمون بکشه بیرون ولی خوب دلهره دارم دلشوره ترس نمیدونم چیکار کنم امروز زنگ زدم ب دختره گفتم میخوام حرف بزنم باهات تو پیام باهاش حرف زدم ک پاشو از زندگیمون بکشه بیرون گفت نمیزارم راحت زندگی کنین رابطتونو بهم میزنم بعد همش چرت پرت تحویلم دادگفت ازت میگیرمش و فلان حالم خیلی بده خیلی بد انقدی بد ک اصن دارم بالا میارم نمیخوامش من ارامش میخوام ولی این ادم پره حاشیس بچه ها یکم بهم ارامش بدین چطور تموم کنم این رابطه گندو کصافطی رو ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگ بمن بود خوب میکردم ولی من واقعیت ب این ادم خودمم اعتمادی ندارم واقعا انقد گند کاشته ک اعتمادی برام نمونده میگه بخاطر تنهایی با دختره وارد رابطه شده ولی من اعتماد ندارم بهش واقعا