2777
2789
عنوان

بچه ها حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 74 پست
دومین بار و اخرین باره ک بهش فرصت دادم همش. میگه این دختره منو اهو نفرین میکنه

دختره یه آدم بی ارزش به تمام معناست و هیچ غلطی نمیتونه بکنه چه برسه به آه و نفرین ... معلومه که توی آینده و اگه ازدواج کردید براتون مشکل درست میکنه خودتو از این عذاب نجات بده و باهاش بهم بزن این اعتماد بی جاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من نشون دادم با کسی وارد رابطه ام بعد این اقا کلی تلاش کرد ک رابطه منو با اون اقا بهم بزنه 

شاید اونطور ک باید جدی باهاش برخورد نکردین

و میدونه ک بهش علاقه داری

گلم عاقلانه تصمیم بگیر 

برای خودت.آینده ات.آرامشت  ارزش قائل شو

اره زندگی خودتو نابود نکن انگار پسر قحطیه  کلا حذفش کن اینکع بکه بیا توضیح بده صحبت کنیم و این ...

بخدا خاستگارایی دارم ک ارزوشون من جواب بدم بهشون ولی نمیدونم چرا من انقدر بدبختم عاشق ی حیون شدم

شاید اونطور ک باید جدی باهاش برخورد نکردین و میدونه ک بهش علاقه داری گلم عاقلانه تصمیم بگیر  ...

علاقه داشته باشم من له میکنم علاقه ای ک بخواد بدونه رابطه سه نلرس و توش بمونه

دختره یه آدم بی ارزش به تمام معناست و هیچ غلطی نمیتونه بکنه چه برسه به آه و نفرین ... معلومه که توی ...

اگ بی ارزش نبود ک نمیزاشت بهش دست بزنه ک الان بیاد بمن بگه ما باهم رابطه جنسی داشتیم ما باهم مسافرت رفتیم ما فلان ما بامان

اگ بی ارزش نبود ک نمیزاشت بهش دست بزنه ک الان بیاد بمن بگه ما باهم رابطه جنسی داشتیم ما باهم مسافرت ...

اتفاقا به خاطر هرزگی و بی ارزش بودنشه که گذاشته دستمالیش کنه و حالا اومده سراغ تو چون ازت انتظار داره مثل اون باشی

عزیزم یکم بگذره خودتم سرد میشی

سردم الانم فقط من ی ادمیم همش دلیل میخوام حتی بهش گفتم من دختره رو درست میکنم اخلاقایی ک بخاطرش کنار گزاشتیش تحویلش میدم بهت قبول نکرد 

2790
2778
2791
2779
2792