2777
2789

خودم به شخصه خیلی وقت ها راه حل گرفتم مثلاً دنبال رفع یه مشکل بودم هدایت شدم به اینجا یکی یه راه حل گذاشت جلوم رفتم تو اون مسیر و مشکلم حل شد پس همه اش بد نبوده که خیلی وقت ها هم خوب بوده 

عوارضش :تاپیک های منفی مثل  خیانت کتک کاری فقر و .. بی‌دلیل میریم می‌خونیم ذهنمون را پر از افکار منفی میکنیم بعد نی نی سایت را می‌بندیم ولی ذهنمون را با خودمون با همون منفی ها وارد زندگیمون میکنیم نا خودآگاه ارتعاش منفی وارد زندگیمون میکنیم و اون ها یه روزی جذب زندگیمون میشن مراقب ورودی های ذهنمون باشیم،🌹🌹🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

شنونده باید عاقل باشه؛ دست خودمونه که کدوم تاپیک ها و نظرات رو بخونیم و کدوما رو وارد ذهن مون کنیم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من خیلی چیزا یاد گرفتم حقیقتا

اما اره انرژی منفی خیلی هست

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از عوارضش وقتس وارد میشی دیگه نمیتونی دل بکنی بری سراغ کارات 😓

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

خب خیلی ها نمی‌دونن بر اساس حس کنجکاوی میرن وارد تاپیک میشن من خودم جز همون دسته ها بودم. دیروز خوندم اطلاعات منفی بدترین آسیب را میزنه به ورودی های ذهن کنترل ذهن سخته خیلی ها نمی‌دونن قرار نیست وقتی خیانت ندیدیم بریم تو تاپیک خیانت 

من‌کلا تاپیک منفی نمیرم .اگر برم فقط پست میزارم لطفا طرف چیزای منفی نرید و زود میام بیرون .حتی اگر در بازدید بشه بازم نمیرم .من خیلی خاص و با کلاسم ننه جوووون

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
درستن منفین ولی عبرت و پر تجربن  من که واقعا از وقتی تاپیک خیانت دیدم قطعا تو ازدواجم بهترین گ ...

اشتباه میکنی تو داری خیانت را جذب زندگیت میکنی در واقع داری دعوتش میکنی کاینات فرق نمی‌خوام و می‌خوام را نمیفهمه 

عزیزم من باهات موافق نیستم. این بنده خداها که میان این مشکلات میگن درمانده شدن و نیاز به همدردی دارن شاید با غریبه ها و اینکه جامعه امروز ما فاجعه است 

شاید باید مهربانتر باشیم و همدردی کنیم 

و اینکه بنظر من این تاپیکهای بچه پسر و نمیدانم بدگویی به خانواده همسر و رواج بی ادبی و بی احترامی خیلی زشته تو نی نی سایت و هر سایت دیگری که خواننده زیاد دارد 

ماهم خوشمون نمیاد و اهل همدردی نیستیم بهتر نخوانیم این منفیهارو 

موفق باشی 🌺

من‌کلا تاپیک منفی نمیرم .اگر برم فقط پست میزارم لطفا طرف چیزای منفی نرید و زود میام بیرون .حتی اگر د ...

آفرین معلومه مثبتی خودم فهمیدم،،،😁

آفرین معلومه مثبتی خودم فهمیدم،،،😁

آخ جیگررررررتاااا

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین