2777
2789
عنوان

خوش بہ حالتون کہ بہ عشقتون رسیدین

97 بازدید | 13 پست

من کہ نرسیدم و اون رفت و  ازدواج کرد، کلی ھم بھش خوبی کردم ولی اون نھایت ظلم رو بھم کرد، تو دوران آشنایی عقد کرد و بھم نگفت و با من میومد بیرون، دیگہ ھم محالہ بہ مردی اعتماد کنم، دیگہ ھیچ آرزویی ندارم، فقط دعام اینہ زود بمیرم، آخر سر ھم کہ جدا سدیم بھم گفت عقدہ ای من کہ بہ عشقم رسیدم و تو باید یہ فکری بہ حال خودت کنی، خیلی از حرفاش دلم شکستہ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همچین ادمی میگی عشق؟!

اون فقط یه ادم نادرست توی زندگیت بود که بهش رسیدن هم هیچ فایده ای برات نداشت. چون با این کارش معلومه آدم سالمی هم نیست

یه روزی متوجه میشی عشق یعنی چی، مطمئن باش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین عشق اولم نارو بهم زد تشم تجاوز بم کرد...تهش من‌موندم و یه ادم دیوونه..مریض بد حال..همه جا تنم جایه تیغه هنوز نرفته سنم خیلی کمتر از الانم بود اما بعد دوباره عاشق شدم و ازدواج کردم الانم هزار بار شکر میکنم بابت اون سختیا که الان قوی شدم ک الان خدا بم نگا کرد و به عشقم رسیدم..هر سختی ای تهش پایان میرسع و تموم میشه مهم اینه تو محکم باشی و اشتباه قبلیو تکرار نکنی

🥰🤱🏻

ببخشید چرا همه‌ش اون اقا رو سرزنش می‌کنید؟ به نظر من که خودتون عامل اصلی حال امروزتون هستید. تالا ندیدم یه خانم انقدر محبت گدایی کنه و خوپشو بزنه به کوچه علی چپ. ایشون درست گفتن و دارن از زندگی‌شون دفاع می‌کنن. دیگه مزاحمشون نشید

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

عقده ای تویی که داری جاار میزنی بدبخت

اینو باید بهش میگفتی محکم  و میومدی  تماام

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
خیلی داغونم، یہ آدم چقدر میتونہ پست و نامرد باشہ، الان خودش خوشبختہ و من داغون

توام سعی کن زندگیتو درست کنی، سعی کن ب آدمای بی لیاقت فکر نکنی، تو اگ باهاشم ازداوج میکردی، اون ک ذاتش همینه، شاید بهت خیانت می‌کرد و وضعت از اینی ک هست بدتر میشد

میشه ازتون خاهش کنم ی صلوات برام بفرستید برای رسیدن ب کسی ک دوسش دارم 😢
ببخشید چرا همه‌ش اون اقا رو سرزنش می‌کنید؟ به نظر من که خودتون عامل اصلی حال امروزتون هستید. تالا ند ...

وا 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
ببخشید چرا همه‌ش اون اقا رو سرزنش می‌کنید؟ به نظر من که خودتون عامل اصلی حال امروزتون هستید. تالا ند ...

خانم مھترم ایشون با من آشنا شدہ بود و نگفتہ بود پنج ماہ بود عقد بو و نگفتہ بود، تو این پنج ناہ ھم با من رستوران اومد، روز عروسیش من با پیج فیک از لایو یہ فامیلاس فھمیدم زن دارہ و عروسیہ، بعد تقصیر منہ!!!!

وا 

والا

ادمی که به جای راهکار مدام ناله کنه ادم ضعیفیه. ادم ضعیف هم سرنوشت بهتری جز این نداره

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
خانم مھترم ایشون با من آشنا شدہ بود و نگفتہ بود پنج ماہ بود عقد بو و نگفتہ بود، تو این پنج ناہ ھم با ...

بله تقصیر شماست که با یه عزیزم بینی‌ت چه خوشگل شده خل شدید و رفتید بهش پول دادید

برای درمان مهرطلبی‌تونم باید برید مشاوره

اینجا چیزی درست نمی‌شه

بله تقصیر شماست که با یه عزیزم بینی‌ت چه خوشگل شده خل شدید و رفتید بهش پول دادید برای درمان مهرطلبی ...

اتفاقا من اینجا درد و دل کردم خیلی آروم شدم ، و دیگہ اون آدم اصلا برام مھم نیست، اون یہ آدم بی لیاقت و پست بود، با این کاراش ھم خودشو زیر سوال برد، آدم بدذات درست بشو ھم نیست