2777
2789
عنوان

جاریه تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 69 پست
خب نمیشه مردم رو وادار به کار کردن تو خونه مادرشوهر کرد شما بعد تعطیلات برمی‌گردی خونه‌ت. ایشون قرا ...

با تعاریفی که استارتر کرده بعید میدونم هیچ زمانی این جاری کار کنه

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
خب نمیشه مردم رو وادار به کار کردن تو خونه مادرشوهر کرد شما بعد تعطیلات برمی‌گردی خونه‌ت. ایشون قرا ...

عزیزجان،خداروشکر والدین همسرم سر پان و کسیو نیاز ندارن،ولی اون موقع که تو بارداری ایشون چون ویار داشتن تمام اشپزی با مادر همسرم بود و ایشون فقط روزا قابلمه غذارو اماده تحویل میگرفتن،یا این که هرشب خونشون مهمونن،هم بابد فکر این باشن که کمکم باید بکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو منی یا من توام؟؟!!!

دقیقا عید برای منم یه همچین مسئله پیش اومد دیگه لجم در اومده بود به شوهرم گفتم من مثلا مهمونم اینهمه باید جای همه کار کنم مخصوصا دوتا از جاریها که دیگه شورش رو در آورده بودن یکیشون که خودش رو مثلا تازه عروس میدونه دست نمیزنه یکی هم که میاد میخوره ومیره نهایتش سفره رو جمع کنه

تو منی یا من توام؟؟!!! دقیقا عید برای منم یه همچین مسئله پیش اومد دیگه لجم در اومده بود به شوهرم گف ...

وااای قشنگ میفهممت من دستام مثه اگزما شده انقد شست و شو کردم

منم جاریام اینجورین

اولش میگفتم خیلی بده و اشتباه میکنن چی میشه آدم کمک کنه

حالا میبینم بهترین کارو اونا میکنن

مثل خانم میشینن و پذیرایی میشن...همش از من توقع دارن من کمک کنم و دیگه خودشونم بهم کار میگن...آخرشم کمتر از همه بهم غذا میکشن

آفرین به جاریت به نظرم

ریپلای نکنین اگه خوب ننویسین حوصله ندارم

با تعاریفی که استارتر کرده بعید میدونم هیچ زمانی این جاری کار کنه

اینم نظریه قابل تاملیه

شاید جاری هم میگه حالا یه سال شوهر من داره سهم کارای برادرا رو انجام میده، یه هفته هم من بیام منزل مادرشوهر بخورم. راه دوری نمیره

استارتر حق داره که دلش نخواد کار کنه، ولی حق نداره به کسی بگه پاشو کار کن. خیلی اگر سختشه خودشم کاری نکنه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
انفاقا وظیفه جفتمونه،من اصلا روم نمیشه مادر همسرم با ۶۵سال سن جلوی من پذیرایی کنه 

اره بنظر منم همه اون جمعی که نشستن غذا خوردن و خوش گذروندن وظیفه دارن که کار هم بکنن هتل که نیست

ولی شما به اندازه سهم خودت کار کن نه بیشتر

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

وای چقد بدم میاد از اینطور آدما ک خودشونو میگیرن و فقط میخورن میپاشن

هیچی دیگه بنداز مثلا سر سفره ک خواستین جمع کنین بگو الان کسی ک بخوره بلند شه رو تحسین میکنم 😂😂😂

احتمالا جاريت تو ني ني سايت بهش ياد دادن خونه مادرشوهر كار نكن 

ديگه نميگن ميريد خونه مادر شوهر ميخوريد بايد كمك كنيد نوكرتون كه نيست جاي مادرتونه  هر مهماني به اندازه زحمتي كه واسه ميزبان داره بايد كمك كنه مادر شوهر كه جاي خود داره

من بخوام کار کنم همسرم میگه بیا بشین  یا کاری باشه خودش انجام میده  میگه خرجشونو ک من می ...

دمش گرم

شوهر من اونقدر دستور میده که اونام ب خودشون اجازه میدن تا بهم کار بگن...بعدم میگن ما تو صمیمی هستیم میگیم

والا تو آزار و اذیت فرقی نمیذارن بینمون

منم جاریام اینجورین اولش میگفتم خیلی بده و اشتباه میکنن چی میشه آدم کمک کنه حالا میبینم بهترین کار ...

من مادر همسرم دختر نداره،خودشم خیلی زن ماهیه برا هممون سبزی قورمه و رب پ همه چیو درست میکنه با هزینه خودش،منم براش کادو میخرم،ولی تو این چن سال واقعا جبران محبتاش شدنی نبوده،حالا فک میکنین همچین ادمیو باید رفت خونشو نشست؟من چند روز بودم ولی تو حالت عادیم ایشون خودش باید از این جاریم پذیرایی کنه خوب درست نیست