2777
2789
عنوان

جاریه تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 69 پست

خب نمیشه مردم رو وادار به کار کردن تو خونه مادرشوهر کرد

شما بعد تعطیلات برمی‌گردی خونه‌ت. ایشون قراره تو همون شهر بمونه. توقع ایجاد بشه یه عمر درگیرش میشه

تو موارد اینجوری هم یه هفته کار کردن رو ببخشید به یه عمر دور بودنتون از مشکلات پدرشوهر و مادرشوهر، وقتایی که شما نیستید و با خیال راحت سر زندگی خودتوتین، این خانم و همسرش درگیر رسیدگی به امورات خانواده شوهرن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر هم داری اونا در چه حال بودن؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من همیشه فک میکنم طرف خودش میدونه ولی خودشو زده به اون راه چی بگم اخه،منم کادر درمانم این مدت بیچاره ...

دقیقا خودشو زده ب نفهمی اما باید ب روش بیاری

خدمتکارش که نیستی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

عزیزم دفعه دیگه بگو باید تقسیم کار کنیم، عروسارو جمع کن، بگو نظرتون چیه امروز فلانی طرف بشوره، فلانی غذا بپزه، فلانی تدارکات باشه، فردا ۹ابه جا، که به یکی فشار نیاد یکیم راحت باشه ۰🤗

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

زیادی کار نکن دیگه  شما وقتی اون هست مثلا برای شوهرت یا مادرش چای بیار ولی واسه ایشون نه  ...

این کار خیلی زشت وبی ادبی ست

ولی با خنده میتونه بهش کار بده

مثلابگه بیا با هم ظرفا رو بشوریم

عجب آدمیه ها خب باید بهش میگفتی میشه بیای کمک ظرفارو بشوریم یا بیا توهم کمکم غذا درست کن سالادی چیزی خلاصه ی‌جوری باید کار مینداختی گردنش

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-