2777
2789
عنوان

جاریه تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هفت سال اول زندگیمون اتفاقا با مادر همسرم تو ی کوچه بودم بعد ازمون استخدامی دادم افتادم شهر ...

دقیقا از همین تفکره که آسیب می‌بینی و ناراحت میشی

عزیزم وظیفه‌ای نیست. تو برای خودت و تو ذهنت وظیفه درست کردی

تو اون جمع مرد هم بود. این چه باوریه که ایجاد شده که فقط زن باید کار کنه؟ میگی کادر درمانم و مرخصی بودم. یعنی شاغلی. شوهرت که پسر اون خونه‌س ولی دید بچه از گریه به قول خودت غش کرده چرا پا نشد بچه رو بده بهت و خودش بره کمک مادرش؟ تو تعطیلات شوهرت استراحت کرد و تو کار اقوامش رو کردی. اگه از کسی دلخور و متوقعی اون فرد باید شوهرت باشه نه جاریت

خیلی دقت کردم. خانواده‌هایی که عروس و داماد دارن بعد غذا داماد میخوره و لنگ دراز میکنه عیبی نداره ولی همون‌کار رو عروس بده پاره‌ش میکنن

چطوریه اون حجم کار رو فقط شما ۳ جاری باید میکردید؟ مگه شوهراتون میان خونه پدرتون شما میشینید و اونا رو می‌فرستید تو آشپزخونه؟

مردا رو هم بد عادت کردیم ما زن‌ها

من توقع ندارم شوهرم ماشین بابام رو بشوره. شوهرمم نمیتونه توقع کنه من ظرفای مادرش رو بشورم (من نوعی رو میگم‌ها. نه خودم. این موضوع تا حد زیادی خدا رو شکر برای ما حل شده‌س)

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
دقیقا از همین تفکره که آسیب می‌بینی و ناراحت میشی عزیزم وظیفه‌ای نیست. تو برای خودت و تو ذهنت وظیفه ...

این حرفی که شما میزنی مشکل فرهنگیه که خیلی خانواده ها باهاش درگیرن تو اکثر خانواده ها مردا میشینن زنا کار میکنن،من تنهایی نمیتونم این فرهنگو عوض کنم،درضمن همسر من تو سفره انداختن و جمع کردن کمک میکنه ولی اونجا ۳تا زن خونه دار بود و من شاغلشونم فقط،درضمن ماشین بابای شمارو شوهرتون سوار نمیشه ولی ظرفای مادرشوهرتونو شمام توش غذا خوردی خیلی فرق داره باهم!

سلامت باشی عزیزیم خدایی این جاریمم تنبلیشو فاکتور بگیرم من بدی ندیدم تا حالا

منم سه تا زن داداش دارم خدايي واسه مامانم مث دخترن واسه من مث آخر يكيشون يكم تنبل بود اينقدر اين دوتاي ديگه بي ريا تو دورهميا كمك ميكردن و زحمت ميكشيدن با اينكه شاغل بودن اونم خداروشكر مث اينا شد شايد جاري شما هم ياد بگيره

منم سه تا زن داداش دارم خدايي واسه مامانم مث دخترن واسه من مث آخر يكيشون يكم تنبل بود اينقدر اين دوت ...

ایشون متولد ۶۰عه من ۶۵ولی من ۲سال زودتر ازدواج کردم به نظرم‌تو چهل سالگی هیشکی درست نمیشه

این حرفی که شما میزنی مشکل فرهنگیه که خیلی خانواده ها باهاش درگیرن تو اکثر خانواده ها مردا میشی ...

عزیزم شما تحت هر شرایطی میخوای جاری رو محکوم کنی ولی حقیقت اینه که رفتارش هر چقدرم آزارت بده این خانم کار بدی نمیکنه

شما داری از تغییر شوهرت شونه خالی میکنی و از اشتباهش دفاع میکنی. سفره آوردن و بردن کار نیست که. بازیه. کار اصلی پختن و شستنه. مرد سفره هم بچینه ظرفی که زن گذاشته رو اپن رو برمیداره رو میز یا سفره میچینه. برای جمع کردنم از سفره میاره میذاره رو اپن. حتی جابجا هم نمیکنه

بعدم شما خودتم رفتارت ضعف داره وگرنه درسته ماشین بابات رو شاید شوهرت سوار نشه ولی تو صرفا ظرفی که خودت توش غذا خوردی رو نمیشوری. طبق حرف خودت پسش اومده که شام خونه مادرت خوردی و اومدی ظرف شام جاری رو شستی و مادرشوهرت گفت خجالت نمیکشه تو ظرفش رو بشوری و ...

عزیزم من نمیشناسمت که با غرض یا حب و بغض بخوام چیزی رو بگم. از حرفات متوجه شدم خشمگینی که حق داری. ولی خشمت رو به سمت آدم اشتباهی نشونه گرفتی. تو میگی نمیتونم شوهرم رو تغییر بدم ولی میخوای جاری رو عوض کنی! شما برای تغییر فرهنگی که میگی از من ساخته نیست، لازم نیست بری به کمر مردها پیشبند ببندی. تغییرات فرهنگی از زندگی ما شروع میشه. به شوهرت یاد بده کار کنه. تا پسرت ببینه و یاد بگیره و بشه تغییر کم‌کم فرهنگی. تا دخترت ببینه مرد هم باید کار کنه و حرف زور از شوهر و خانواده نخوره

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
این کار خیلی زشت وبی ادبی ست ولی با خنده میتونه بهش کار بده مثلابگه بیا با هم ظرفا رو بشوریم

نمی دونم شاید 

ولی اینکه همش بشینی بقیه ازت پذیرایی کنند هم بی ادبی هست 

ولی واسه اینجور آدمها معمولا جواب نمیده این کارا 

چون از عمد اینطور رفتار میکنند

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.