2777
2789
عنوان

ناباروری

227 بازدید | 42 پست

دلم امشب جور دیگه گرفته!!خیلی ناراحتم!من از بچگی زندگی سختی داشتم!بعد از عقد مادرشوهرم اذیتم میکرد!الان با جود دخالت ها و چیزای دیگه یازده ماهه تو اقدامم ولی باردار نمیشم

همه هم سن هام بچه دار شدن حرفای اطرافیان اذیتم میکنه

و از طرفی تمامی آزمایشات منو همسرم نرمال حتی عکس رنگی هم سالمه

خدایا خودت معجزه کن😔🙏🙏🙏🙏میشه برای باردار شدنم دعا کنین جوری که منم مادر بشم🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله بزودی‌اللهم‌صل‌علی‌محمدوالمحمد 😍 واسه حاجت‌منم‌دعا‌کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
منم بعدفوت بچم دیگه باردارنمیشم

اخه😢😢😢😢😢خدادامنتوسبز‌کنه‌به‌حق‌علی❤️

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

خوبه حداقل میدونی مشکلی نداری و طبیعی باردار میشی من چی بگم نه طبیعی باردار میشم نه ای وی اف میگیره از خدا متنفر شدم ایمانمو از دست دادم و مقصر همه اینا خود خدایی که به کسی که نمیخواد 10 تا 10 تا بچه میده کسیم مثل ما شبو روزش گریه زاری و بهش حتی 1 دونم نمیده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

برای منم دعا کنید 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
منم بعدفوت بچم دیگه باردارنمیشم

عزیزم چرا؟؟؟خدا بهتون صبر بده.چرا این طوری شد؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خوبه حداقل میدونی مشکلی نداری و طبیعی باردار میشی من چی بگم نه طبیعی باردار میشم نه ای وی اف میگیره ...

میتونم بپرسم مشکلتون چیه 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
اخه😢😢😢😢😢خدادامنتوسبز‌کنه‌به‌حق‌علی❤️

روزبه روزدارم آب میشم خواهرفک کنم این قدرگناهکارم که دیگه دعام قبول نمیشه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم