2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
پس اون بی بی ک گفتین مثبته چی شد؟😢

همین دیگه آزمایشم منفی شد تمام روحم از بدنم جدا شده به فکر خودکشیم چرا هایی که خدا جوابمو نمیده

زندگی برام بی معنی شده 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم .منم مورد دارم همسرمم مورد داره .ولی خدا بزرگه نگران نباش .امتحان الهی هست 

واقعا بریدم هزار بار رفتم زیر تیغ جراحی و داروی هورمونی تمام خطراتو به جون خریدم به امید یه بی بی چک مثبت 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه آزمایشم منفی شد تمام روحم از بدنم جدا شده به فکر خودکشیم چرا هایی که خدا جوابمو نمیده زند ...

عزیزم این چه حرفیه فقط شما نیستی که خیلیا زود بچه دار نمیشن .حالا چله بردار حتی بعضی چله ها شنیدم خیلی حاجت میدن مثل چله ایت الله حق شناس من انجام ندادم من واسه شهید ابراهیم هادی چله سوره یس برداشتم تا حالا حاجت گرفتم چند بار.نا امید نباش انشاءلله شما هم باردار میشی 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
واقعا بریدم هزار بار رفتم زیر تیغ جراحی و داروی هورمونی تمام خطراتو به جون خریدم به امید یه بی بی چک ...

عزیزم ...

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
1000 تا مشکل یه خارج رحمی شدم همه بدبختیام از اونجا شروع شد دیر فهمیدن لوله راستمو از دست دادم   ...

چرا خارج رحمی باردار شدی؟ای یو دی داشتی؟

نگواینجوری😢😢😢😢

واقعا خدا حالمونو میبنه چطور دلش میاد اینکارو میکنه باهام 7 سال کم نیست به خدا تمام جونیم رفت  سنگم باشه دلش به حالم به رحم میاد 

عزیزم این چه حرفیه فقط شما نیستی که خیلیا زود بچه دار نمیشن .حالا چله بردار حتی بعضی چله ها شنیدم خی ...

فک میکنی دعا نکردم راز و نیاز نکردم نذر نکردم هیچی هیچی نصیبم نشد تا دید یکم خوشحال شدم خنده رو صورتم خشک کرد باهاش قهرم نمیکشم دیگه

چرا خارج رحمی باردار شدی؟ای یو دی داشتی؟

حتی نگفتن بهم علتشو 

فقط نمیدونیم گفتن مثلا من رفتم دکتر بفهمم چی شد بعد دو هفته خونریزی تازه فهمیدن خارج رحمیه فک کن دو روز ICU بودم

حتی نگفتن بهم علتشو  فقط نمیدونیم گفتن مثلا من رفتم دکتر بفهمم چی شد بعد دو هفته خونریزی تازه ...

الهی بمیرم خدا بهت رحم کرد.نا امید نشو دیگه کم کم ماه رمضونه امیدوارم تو شبای قدر حاجتت رو بگیری.

یه چیزی بهت بگم..شما چند ساله بچه دار نمیشی؟

خاله شوهرم بعد از ۲۹ سااال بچه دار شد الان پسرش ۶ سالشه.

شما از اونم بدتری؟میدونم خیلی سخته خیلی ناراحت کننده است ولی به جای اینکه همش افسرده باشی از زندگی دونفرتون لذت ببر یه کم رهاش کن تا خودش بیاد سمتت خیلیا اینجا گفتن وقتی اصلا دنبال بارداری نبودن و ولش کرده بودن یه دفعه باردار شدن

الهی بمیرم خدا بهت رحم کرد.نا امید نشو دیگه کم کم ماه رمضونه امیدوارم تو شبای قدر حاجتت رو بگیری. ی ...

خدا نکنه عزیزم فدات شم 

من 7 ساله منتظرم حتی امید ندارم بتونم طبیعی باردار شمم الن 26 سالمه

ای وی افم تخمک خوب در نمیاد و منفی میشه 

کلی عوارض داره

واقعا سخته 29 ساللللللل نمیتونم 

خدا نکنه عزیزم فدات شم  من 7 ساله منتظرم حتی امید ندارم بتونم طبیعی باردار شمم الن 26 سالمه ا ...

آره بخدا ۲۹ سال آخرش با ای وی اف باردار شد ولی از یه خانم دیگه با شوهرش صیغه محرمیت خوندن تخمک خانمه رو گرفتن و...چون خاله شوهرم اصلا پریود نشده از سن بلوغش تخمکاش خیلی ضعیف بودن.ولی بالاخره بچه اش تو شکم خودش رشد کرده شیر خودشو خورده خیلی هم شبیه باباشه.شما هم میتونی این کارو کنی اگه با تخمک خودتون نشد

واقعا خدا حالمونو میبنه چطور دلش میاد اینکارو میکنه باهام 7 سال کم نیست به خدا تمام جونیم رف ...

عزیزم 😢😢😢😭😭

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩