2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدودا چهار ساله که منتظرم. منم دلشکسته ام. برای منم خییییلی دعا کنین.

۵تا صلوات فرستادم انشالله به زودی دامنت سبز شه واسه منم دعا کن خیلی دلم شکسته ۱سالو۱۲ماهه اقدامم🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
روزبه روزدارم آب میشم خواهرفک کنم این قدرگناهکارم که دیگه دعام قبول نمیشه

انشاالله‌خداجواب‌میده‌😢حسم‌میگه‌امسال‌چشمت روشن‌میشه‌همه‌میگن‌حسم‌قویه‌پناه‌برخدا❤️😢

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
شماچراخواهرچی شده

من بچم سر زا به بخاطر قصور پزشکی فوت شد. لوله هام هم مشکل پیدا کردن. رحم آسیب دیده و دکتر ميگه رحم اجاره همسرم اصلا رازی نميشه 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
خوبه حداقل میدونی مشکلی نداری و طبیعی باردار میشی من چی بگم نه طبیعی باردار میشم نه ای وی اف میگیره ...

پس اون بی بی ک گفتین مثبته چی شد؟😢

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خوبه حداقل میدونی مشکلی نداری و طبیعی باردار میشی من چی بگم نه طبیعی باردار میشم نه ای وی اف میگیره ...

نگواینجوری😢😢😢😢

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
من بچم سر زا به بخاطر قصور پزشکی فوت شد. لوله هام هم مشکل پیدا کردن. رحم آسیب دیده و دکتر ميگه رحم ا ...

چی بگم دلم اشوبه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
مشکل قلبی داشت

الهی بمیرم😔😔😔انشاءلله که خدا به زودی یه بچه صحیح و سالم بهتون بده.

بچه ها چله زیارت عاشورا یا سوره یس یا حدیث کسا برداربن برای شهید ابراهیم هادی اگه نتیجه گرفتین منو هم دعا کنین

انشاءالله به زودی باردار میشی عزیزم.

منم یه سال و نیمه اقدامم و باردار نمیشم و همه اطرافیانم باردار شدن و بچه دارن فقط من موندم...دوست ندارم هیچ فامیلی رو ببینم و تو جمعشون باشم😔

ما هم مادر میشیم شک نکن 

من بچم سر زا به بخاطر قصور پزشکی فوت شد. لوله هام هم مشکل پیدا کردن. رحم آسیب دیده و دکتر ميگه رحم ا ...

شما سزارین شدین؟کدوم بیمارستان؟؟ازشوت شکایت نکردین؟

میتونم بپرسم مشکلتون چیه 

1000 تا مشکل یه خارج رحمی شدم همه بدبختیام از اونجا شروع شد دیر فهمیدن لوله راستمو از دست دادم  به خاطر عمل بدی که کردن و بی توجهیشون لوله سمت چپمم التهاب پیدا کرد 

و مجبور شدم  سمت چپمم ببندم حتی چند بارم ای وی اف کردم نگرفت

اگه اون خدا نشناسا زود میفهمیدن کارم به اینجا نمیگشید

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
1000 تا مشکل یه خارج رحمی شدم همه بدبختیام از اونجا شروع شد دیر فهمیدن لوله راستمو از دست دادم   ...

عزیزم .منم مورد دارم همسرمم مورد داره .ولی خدا بزرگه نگران نباش .امتحان الهی هست 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین