rezamaniya مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 121 پست خانما به نظرتون وقتی شوهری زنشو دوس نداشته باشه وبهش خیانت کنه چه رفتاری میکنه خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰 1400/01/16 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 با مشاوری که بهت معرفی کردم صحبت کن ایشون بهتر میتونن راهنمایی کنن سوره مزمل و قیامت و ... من بمیرم میره با اون خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
جیرانکم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3909 به نظرتون من خودموبکشم چه حالی میشه عذاب وجدان میگیره غلط اضافی رو دونفر دیگه کردن شما خودت رو بکشی🔫😑اگه وجدان داشتن همچین کاری نمیکردن شما فقط یه کاری میکنی نامادری بیادبالاسر بچه هات
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 [QUOTE=184206440]به نظرتون من خودموبکشم چه حالی میشه عذاب وجدان میگیره[/QUمیرم از زندگیش میرم بیرون بره باهرکی میخواد خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 غلط اضافی رو دونفر دیگه کردن شما خودت رو بکشی🔫😑 اگه وجدان داشتن همچین کاری نمیکردن شما فق ... نمیدونم مغزم فرمان نمیده خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
جیرانکم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3909 من بمیرم میره با اون نه با اون نمیره 🤣🤣🤣🤣🤣بلکه خر مغزش روزگار زده باشه
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 غلط اضافی رو دونفر دیگه کردن شما خودت رو بکشی🔫😑 اگه وجدان داشتن همچین کاری نمیکردن شما فق ... اگه خیانت میکنه چرا رمز گوشیشوبهم گفت چرا پیامشو پاک نکرده بود خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
yadegari1359 عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 1036 به نظرتون من خودموبکشم چه حالی میشه عذاب وجدان میگیره از شوهرتون بخوایید جواب بده این زنه چرا پیام داده ؟بگو اصلا چرا به تو پیام داده ؟بگو چرا به من که زنتم نگفته ؟به نظرم یه جای کار میلگه مخصوصا اینجا که اون خانمه گفته (اونم گفته بودتو نفسم فقط تو زندگیم) مشکوکه
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 نه با اون نمیره 🤣🤣🤣🤣🤣 بلکه خر مغزش روزگار زده باشه حالم خوب نیست شایدبرم دکتردردقلب دارم شرید خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
جیرانکم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3909 نمیدونم مغزم فرمان نمیده عزیزم میدونم سخته واسه همین میگم بابا. با مشاور باید صحبت کنی اصلا مشاوری که من پیشنهاد دادم نه هر مشاوری که تو خودت قبولش داری پیشش برو فقط اسی خواستی بمونی حتماااااا سه دونگ خونه یا ماشین یا زمین و حق طلاق رو از شوهرت بگیر
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 از شوهرتون بخوایید جواب بده این زنه چرا پیام داده ؟ بگو اصلا چرا به تو پیام داده ؟ بگو چرا به من ک ... ن زنه به شوهرمن گفته بودنفسم.بهش گفتم زنگ زد زنه میگفت جای مادرمه خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 عزیزم میدونم سخته واسه همین میگم بابا. با مشاور باید صحبت کنی اصلا مشاوری که من پیشنه ... میگه من طلاق نمیدم شکاکی میگه دوست دارم میگه دیوونه شدی خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
yadegari1359 عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 1036 اگه خیانت میکنه چرا رمز گوشیشوبهم گفت چرا پیامشو پاک نکرده بود شاید یادش رفته پاک کنه میدونید من تا الان بهم خیانت شده شاید اما من به کسی خیانت نکردم به این سادگیا نمیتونم رو هر چیزی نظر بدم سخته برام مخم هنگ کرده
جیرانکم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3909 اگه خیانت میکنه چرا رمز گوشیشوبهم گفت چرا پیامشو پاک نکرده بود شما هنوز نپذیرفته خیانت کرده هنوز گیج میزنی تو شوکی خوب حقم داری راه حلش فقط مشاوره هست
جیرانکم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3909 شاید یادش رفته پاک کنه میدونید من تا الان بهم خیانت شده شاید اما من به کسی خیانت نکردم به این ... خاتم شما هم به شما خیانت کرده؟طلاق دادیدش؟
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 شما هنوز نپذیرفته خیانت کرده هنوز گیج میزنی تو شوکی خوب حقم داری راه حلش ... نمیدونم دارم دیوونه میشم حالم بد بدخیلی بد خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰