2777
2789
ن زنه به شوهرمن گفته بودنفسم.بهش گفتم زنگ زد زنه میگفت جای مادرمه

بتو چرا پیام داده اصلا اینطوری گفته بهت ؟

ببخشید من فعلا باید برم صبح زود باید بیدار بشم برم سر کار می ترسیم خواب بمونم

شبتون بخیر ابجی

ببخشید من نظر میدم چون آقا هستم  کم کم بی محلی میکنه سرد میشه  دیگه توجهی به حرفای همسرش ...

من همسرم رفتارش سرررد شد و کلا بد شد .اذیت میکرد همه جوره.خیلی آدم باشخصیتی بود قبلش.خب من فهمیدم و بچه کوچیک داشتم و استقلال مالی هم که ندارم موندم.اماهمسرم تقریبا خوب شد مودبه خسیس نیست اهل سفر وتفریحه .خوش اخلاقه .مرد تمیز و مرتبیه‌خانواده خیلی خوبی داره .نمیدونم با همه اینا یعنی اشتباه کردم موتدم؟پدر بسیار فوق العاده ایه واسه بچه م.انقدر خوب بود من توی یه تایم کوتاه سریع متوجه شدم اون زمان.اما الان روح من‌نسبت بهش مرده.اون سعی میکنه بهتر باشه.من زبونم تلخ و خودمم انگار یه جورایی بد شدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بتو چرا پیام داده اصلا اینطوری گفته بهت ؟ ببخشید من فعلا باید برم صبح زود باید بیدار بشم برم سر کار ...

شب خوش خوب بخوابی برای من دعا کن 

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
اون بگه  شما حداقل سه دونگخونه ای چیزی روازش بگیر و حق طلاق البته

یه باردعوامون شده بوددیونه شده بودداشتم لباس برمیداشتم برم حموم نمیزاشت میگفت تومیخوای بری 

من همسرم رفتارش سرررد شد و کلا بد شد .اذیت میکرد همه جوره.خیلی آدم باشخصیتی بود قبلش.خب من فهمیدم و ...

عزیز دلم خوب حالتت طبیعی چون شریک زندگیت بوده و شما خیلی بهش اعتماد داشتی 

حتما عضو کانال @روانشناسی خیانت همسران بشو 

به شوهرت و غلط اضافی که کرده کاری ندارم 

شما داری خودت رو نابود میکنی با این کار

من در حد دوستی بودم  من جریان زندگیم مثل سریالهای کره ای طولالیه خانم

ناراحت شدی ببخشید.شما مردکاملی هستین

یه باردعوامون شده بوددیونه شده بودداشتم لباس برمیداشتم برم حموم نمیزاشت میگفت تومیخوای بری 

خوب  میگم اون بگه 

اگه بعدا بفهمی همش ادا و فریب بوده چی 

همین الان سه دونگ خونه رو با حق طلاق ازش بگیر که بعداً پشیمون نشی 

بمون اما بگو باید به من اینا رو بدی

عزیز دلم خوب حالتت طبیعی چون شریک زندگیت بوده و شما خیلی بهش اعتماد داشتی  حتما عضو کانال @روا ...

اره من بعد ۳سال داغونم .کل روحم شده شک فکروخیال .کلا نیاز به بستری دارم انگار از بس خودخوری دارم ولی ظاهرا نه خیلی عادی نشون میدم خودمو

خوب  میگم اون بگه  اگه بعدا بفهمی همش ادا و فریب بوده چی  همین الان سه دونگ خونه رو ...

به خودش خیلی ایمان داره خدایی چیزی هم برام کم نذاشته ولی من انگارازداخل پوچ شدم خالی شدم انگارتوی هوام

اره من بعد ۳سال داغونم .کل روحم شده شک فکروخیال .کلا نیاز به بستری دارم انگار از بس خودخوری دارم ولی ...

عزیزم خدا نگذره از همچین مردایی خودمونم خدایی داریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز