2777
2789
اره من بعد ۳سال داغونم .کل روحم شده شک فکروخیال .کلا نیاز به بستری دارم انگار از بس خودخوری دارم ولی ...

متاسفانه همچین حالتی برای خانم پیش میاد بعد از خیانت عضو کانال شو تا کمک بگیری از کسایی که مثل خودتن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرمن همیشه هواموداره جلوی بقیه ازم تعریف میکنه مخصوصا جاری هام اصلاسردنیست نسبت بهم نمیدونم چرا یهوهمچین کاری کرد

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
ببین من میگم طلاق راهش نیست  بمون پای زندگیت و بچه هات ولی حقت رو بگیر

یعنی میگی زندگیمونبازم به یه زن ۴۰ساله

یعنی میگی زندگیمونبازم به یه زن ۴۰ساله

اصلا گفتنشم خنده داره دختر خوب 

اتفاقا چندوقت پیش باور کن یکی از کسایی که بهش خیانت شده بود پیام داده بود به خانم دکتر دقیقا مثل تو بودبرای همین من بهت گفتم چرا پشت سر هم بچه آوردی  البته با این تفاوت که اون شوهرش یکی روصیغه کرده بود 

اصلا گفتنشم خنده داره دختر خوب  اتفاقا چندوقت پیش باور کن یکی از کسایی که بهش خیانت شده بود پی ...

ن شوهرمن اهل این کارا نیست باور کن اصلا هیزم نیست

ن شوهرمن اهل این کارا نیست باور کن اصلا هیزم نیست

مگه من گفتم خدایی نکرده اهل این کارآست 

خداروشکر که هیز نیست 

ولی توی متاهلی دوست دختر داشته 🤔 

الان دوست داری چی بشنوی 

من همون بهت بگم؟

مگه من گفتم خدایی نکرده اهل این کارآست  خداروشکر که هیز نیست  ولی توی متاهلی دوست دختر د ...

ن نمیخوام رو کارش سرپوش بزارم واقعیتوفقط گفتم کمکم کنید