2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه قبلاً محل نمی‌گذاشته آبان بیشتر به خانمش محبت می‌کنه 

اگه قبلاً بیشتر محبت میکرده الان سرد رفتارمیکنه 

گوشیش رمز دار میشه یهو 

دروغگو میشه 

دیر خونه میاد یا زود می‌ره سرکار و....

اگه قبلاً محل نمی‌گذاشته آبان بیشتر به خانمش محبت می‌کنه  اگه قبلاً بیشتر محبت میکرده الان سرد ...

ن هیچ کدوم از این علایمونداره

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
ببخشید من نظر میدم چون آقا هستم  کم کم بی محلی میکنه سرد میشه  دیگه توجهی به حرفای همسرش ...

ن این رفتارو نداره یکی به گوشیش پیام داد که فامیلم هست نزدیک ۲۵سال ازش بزرگ تره من بهش گفتم جلوی من زنگ بزن بهش جلوی من زنگ زدمیگفت اشتباه پیام دادم ولی من مطمعنم برای شوهرمن داده بود

ن این رفتارو نداره یکی به گوشیش پیام داد که فامیلم هست نزدیک ۲۵سال ازش بزرگ تره من بهش گفتم جلوی من ...

شاید رابطه خیلی قدیمیه جوری که شما نفهمیدیم 

آخه من دیدم بعضی ها هستن از قبل صیغه طرف بودن شوهر هر روز یک ساعت بعد از کارش میرفته خونه این زنیکه بعد میرفته خونه خودش

شاید رابطه خیلی قدیمیه جوری که شما نفهمیدیم  آخه من دیدم بعضی ها هستن از قبل صیغه طرف بودن شوه ...

ن بابا زنه شوهرداره امکان نداره من به زنه حس خوبی ندارم احساس میکنم میخوادازراه به درش کنه

ببخشید من نظر میدم چون آقا هستم  کم کم بی محلی میکنه سرد میشه  دیگه توجهی به حرفای همسرش ...

اقا شما نظرتون چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز