2777
2789
پیامش وی بود میتونی اسکرین بگیری بذاری؟

زنه تولدپشرش بودگفتم که ما فامیلیماستوری گذاشته بودپسرم عشقمهازاینحرفا ش شوهرمن بهش تولدشوتبریک گفته بودبعد به شوخی بهش گفته بودچندتا عشق داری زن گفته بودعشقپسرمومیگم دوباره گفته بود ولی من یکی دارم شوهرمن گفته بودکی اونم گفته بودتو نفسم فقط تو زندگیم

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا حستون درک میکنم  فعلا صبر کنید یه جوری زیر نظرش بگیرید  ببینم اون خانم مجرده ؟ تن ...

ن شوهر داره سه تا بچه داره

زنه تولدپشرش بودگفتم که ما فامیلیماستوری گذاشته بودپسرم عشقمهازاینحرفا ش شوهرمن بهش تولدشوتبریک گفته ...

اسی با عرض پوزش حتما یه خبرایی هست 

دو طرف پیام دادن دادن دیگه کاش اسکرین میگرفتی نشون شوهر بی غیرتش می‌دادی 

ببخشیداااا 

خاااک تو سر شوهرت کنم منم الان تپش قلب گرفتم نزدیکه اشکم دربیاد

اسی با عرض پوزش حتما یه خیرابی هست  دو طرف یهودیان دادن دیگه کاش اسکرین میگرفتی نشون شوهر بی غ ...

دارم دق میکنم خودش که میگه خیلی دوست داره قسم میخوره که نزدیک ۵ ساله دیگه دوس دختراینارو کنارگذاشته

پس هیچی نیست فکر نمیکنم اونقدر ادم بی عقلی باشه با سه تا بچه و شوهر اونم بخواد به فکر خیانت باشه

اینجوری میگین دل منواروم کنین ن

دارم دق میکنم خودش که میگه خیلی دوست داره قسم میخوره که نزدیک ۵ ساله دیگه دوس دختراینارو کنارگذاشته

مگه قبلام خیانت می‌کرده🤦

چند سالته اسی ؟

چندساله ازدواج کردی؟

سن بچه هات رو هم بگو؟

مگه قبلام خیانت می‌کرده🤦 چند سالته اسی ؟ چندساله ازدواج کردی؟ سن بچه هات رو هم بگو؟

م خیانت نکرده ولی هرمردی دوس دختر داره قسم میخوره ۵ ساله دیگه دوراین کاروخط کشیدم ۲۸سالشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز