2777
2789
عنوان

خوش بہ حالتون کہ بہ عشقتون رسیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 59 پست
واقعا ، از شما چی بودہ، بیا با ھم حرف بزنیم؟

سه سال با هم بودیم خیلی دوسش داشتم و دارم 

یه مدت سر یکی از دوستاش از هم جدا شدیم 

بعد ه یه سال همون دوستش گفت عقد کرده

ولی باز برگشت گفت ازدواجم زوری بوده و اینا بعد یه مدت دوباره همه چی خراب شد گفت دوست نداشتم میخواسم سرگرم بشم باهات حالم ازت بهم میخوره و ....

منم این درد و تجربه کردم دقیقا یک سال پیش من میمردم براش ولی اون بد ضربه زد ورفت افسرده شدم خودکشی کردم ولی الان فهمیدم اصلا ارزش ندارن اینجور ادما میدونم سخته و یکم زمان میبره فراموش کنی ولی انقد سعی کن خودتو بکشی بالا ک حسرت بخوره از دستت داده هیچوقت جلوش خودتو ضعیف نشون نده اون الان رفته دنبال زندگیش عین خیالش نیست پس بخاطر این ادم بی ارزش زندگی خودتو خراب نکن ب خانوادت فکر کن.مطمئنم اون ادم یه جایی تو زندگیش بد تاوان میده فقط صبر کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که عشقی صد در صد ولیییی جنس مخالف نه😂 چطوریی گوگولییی

بام حلف نزن خائن🥺❤

من باتو زندگی ساختم

😄😁🤲شکرخوبم توخوبی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ولی اون عوضی دو تا طلاق داشتہ و الان خوشبختہ، بخاطر اینکہ دو تا طلاق ھم داشتہ اینبار زندگیشو سفت میچ ...

این خط این نشان  ایشون به زندگی سومشم پایدار نمیمونه  از همون عقدش مشخصه و اینو گفته که شما رو بسوزونه....خلایق هر چه لایق ....شما ظاهر قضیه رو میبینی که چون براش کم نبودی و بسیار خوب بودی دوست داری ثمر اون خوبیا رو میدیدی اما این ظاهر قضیه است ....باطن قضیه اون که خدا ازش باخبره و شما بیخبری و فکر میکنی الان بهت ظلم شده ....شما از کجا میدونی بهترش در انتظارت نیست.

به پاش. موندم دوسش داشتم بهش وفادار بودم... اما افسوس 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 

از خدا میخوام به حق بزرگیش به حق کرامتش جز عشق آدم به آدم هدیه نده والا خیلی بده عشقت بره این چه زندگی من ۱۵ سال صبر کنم بعد اون لعنتی نیاد 

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

چه بد :( منم دقیقا این اتفاق واسم افتاد چه قدر به خاطرش همه چیو تحمل کردم به امید اینکه مثه چند ماه اولی که عاشقم بود بشه دوباره چه قدر حقارت و توهیناشو خیانتاشو بد اخلاقیاشو عشقای دروغینشو تحمل کردم به امید اینکه یه روز خوب بشه ولی نشد تقصیر خودمونه مثل این میمونه به امید قاضی شدن کلی درس بخونی در حالی که میدونی قانون اینه که زن نمیتونه قاضی شه ، اینم قانونشه نمیشه ادما رو تغییر داد ، من که میخوام انتقاممو بگم پسرم از دخترش بگیره در آینده   

چه بد :( منم دقیقا این اتفاق واسم افتاد چه قدر به خاطرش همه چیو تحمل کردم به امید اینکه مثه چند ماه اولی که عاشقم بود بشه دوباره چه قدر حقارت و توهیناشو خیانتاشو بد اخلاقیاشو عشقای دروغینشو تحمل کردم به امید اینکه یه روز خوب بشه ولی نشد تقصیر خودمونه مثل این میمونه به امید قاضی شدن کلی درس بخونی در حالی که میدونی قانون اینه که زن نمیتونه قاضی شه ، اینم قانونشه نمیشه ادما رو تغییر داد ، من که میخوام انتقاممو بگم پسرم از دخترش بگیره در آینده   

منووو ببخش😂😂😂شلوار دوتا نشده که هنوز😪😪 من به این زندگی متعهدم متعهد به تو بچمون🤣

بچمون ک ملُد

🙁کثافت نتونه لفتی زن گلفتی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چقد تایپیک شکست عشقی زیاد شدع😒💔

اگر خانمها یکم قدرخودشونو بیشتر بدونن

اونوقت اقایون جرات نمیکنن خیلی کارها رو انجام بدن

انقدرم شکست عشقی پیش نمیاد

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
چه بد :( منم دقیقا این اتفاق واسم افتاد چه قدر به خاطرش همه چیو تحمل کردم به امید اینکه مثه چند ماه ...

وای منم چقدر ھمہ اخلاقای گندشو تحمل کردم، خیلی بہ من بدی کرد، الان عاشقانہ دارہ با زنش زندگی میکنہ، چقدر من تو بی پولیاش بھش کمک کردم