2777
2789
عنوان

خوش بہ حالتون کہ بہ عشقتون رسیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 59 پست
میدونی مورد من دو تا ازدواج ناموفق داشت، برای ھمین این بار زندگیشو سفت میچسبہ و دخترہ رو خوشبخت میکن ...

دقیقااا منم این حرفو شنیدم 

فقط اون زنشو دوس نداشت و طلاق گرفت 

معتاد شده همه زندگیش از دست داده واسه مهریه ابروش رفته

من بخشیدمش اما حسرت روزای گذشتم رو دلمه چون ما باهم واقعا خیلی خوب بودیم نمیدونم چی شد

میدونی مورد من دو تا ازدواج ناموفق داشت، برای ھمین این بار زندگیشو سفت میچسبہ و دخترہ رو خوشبخت میکن ...

اینم حالا اولشه 

مطمعن باش یه جوری تاوان میده  مطمعن باش

به نظرم دل شکستن تنها گناهیی هست که خدا با تمام عدالتش رعایت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم حالا اولشه  مطمعن باش یه جوری تاوان میده  مطمعن باش به نظرم دل شکستن تنها گناهیی هس ...

خلی با حرفاش دلمو شکست، آخہ یکی نیست بھش بگہ  بی انصاف این دختر چقدر بھت خوبی کرد، این بود جواب محبتاش

نه  ولی چیزای بدتری بهم گفت  مثلا گفت تو با خوبی کردنت میخوایی خودتو تو زندگی من به زور ...

بہ منم میگفت، من بھش پول قرض داد، البتہ برگردوند ولی تو روزای بی پولیش کمکش کردم، منو نردبون خودش کرد و تا مشکلات مالیش حل شد رفت سراغ یکی دیگہ، من ھیچوقت حلالش نمیکنم، اون بعد از دو تا طلاق زندگیشو خیلی دوست دارہ، 

حلالش کن ببخشش تا خودت سبک بشی یه روز از عمرتم شده پشیمونی اونو میبینی مطمعن باش

زمان لازم دارم، من خیلی بخاطرش سختی کشیدم، خیلی چیزا رو تحمل کردم، فکر نمیکنم پشیمون بشہ، اون الان خوشبختہ، خودش دہ بار جار زد و گفت، اینقدر ھم مغرورہ کہ عمرا پشیمون بشہ، چون وجدان ندارہ 

زمان لازم دارم، من خیلی بخاطرش سختی کشیدم، خیلی چیزا رو تحمل کردم، فکر نمیکنم پشیمون بشہ، اون الان خ ...

ببین من بعد از چند سال هنوز به شماره ایی که ازش دارم و بلاکم کرده شب بخیر میگم هرشب

از درون مرده شدم

دیگه ارزویی ندارم

ولی نمیدونم چرا هنوز امید دارم همه چی درست میشه 😔

ببین من بعد از چند سال هنوز به شماره ایی که ازش دارم و بلاکم کرده شب بخیر میگم هرشب از درون مرده شد ...

لعنت بھشون کہ آدمو بہ جایی میرسونن کہ دیگہ آرزویی نداریم

وای منم چقدر ھمہ اخلاقای گندشو تحمل کردم، خیلی بہ من بدی کرد، الان عاشقانہ دارہ با زنش زندگی میکنہ، ...

آره واقعا منم همین حسو داشتم ، ولی مطمئن باش همون اخلاق گندشو با زنشم ادامه میده ، تو لیاقتت یکیه که بهترین باشه از همه لحاظ