سلام نه ماه نامزد بودیم سه ماهه عقدیم شوهرم میخواد عروسی بگیره بابام نمیزاره ی سفر کاری داره اول برج دو میره پنج ماه دیگه میاد میگه شما بعد اینکه من از سفر برگشتم عروسی بگیرین حالا شوهرم میگه نمی تونم تحمل ندارم هر روز ک نه ولی دوسه روزی یک بار سر هیچ پیچ بحث راه میندازه واقعا خسته شدم .حالا امشب پیشنهاد داد بریم مشاوره شاید کمکمون کرد این چند ماه راحت تر بگذرونیم .میشه بگید شما چطوری دوران عقد و نامزدیتون گذروندید شاید یکم آروم شدیم دوتاییمون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
ببخشید آ عزیزم ولی اخه الان تو این کرونا درستم نیست عروسی خطرناکه دور از جونتون اگه برا یکی اتفاقی بیفته تا اخر عمر عذاب وجدان دارید کرونا خطرناکه زیادم شده
میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......