دوستم ۱۴ تاقرص پراپرانول ۲۰ساعت ۱۱صبح خورده ولی تا الان هیچ علائمی نداشته فقط یکم سردرد دارع بهش میگم بیا بریم دکترنمیاد میگه خانوادم میفهممن یعنی خطررفع شده به اورژانس زنگ زدم گفت سریع منتقلش کنید ولی نمیلدنمیشه
خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اوکی شما شکرگزار باش تاباکفش کسی راه نرفتی چیزی نگو خدانکنه ولی ممکنه یروزی باهمین کفشم بخوای راه بری یادت بیار چی گفتی اونوقت حرفت از صدتافحشم بدتربود
۲۱سالمه دوسش داشتم ولی ازبس اذیت کردتاپیکموبخونی میفهمی!
دیوونه ای؟؟؟ داری تو اوج جوونی خودتو نابود میکنی خودکشی بکنی فکر میکنی اون براش مهمه اصلا ذره ای اهمیت نداره مرگت شجاعانه زندگی کن توی اینستاگرام وحیده رو فالو کن بلاگره ۴ تا بچه داره ببین با چه سختی هایی زندگیشو جمع کرده توروخدا این کارو نکن به جوونیت رحم کن
با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺
خیلی دلم میخادبخداوندی خداسوگندولی کاش میتونستم کسی جای من نیس نمیدونه هعی تعف امشب خودمو نکشم قسم خ ...
ارھ اینطوری جذاب ترھ
من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
دقیقا میفهمم چی میگی چون منم تا این مرحله رسیدم چندین بار ولی وقتی ازش گذشتم خدا رو شکر کرذم ک کار ...
کدومشو بگم وقتی بهت گفتم از ده سالگی اولین جرقش توذهنم زده شد توخودت بدون دیگ ولی باز تاب اوردم قدرتمند زندگی کردم تلاش کردم زدنم زمین پاشدم پاشدم ولی چرا پاشم دیگ میگن زمین خوردن چشه ک هی من انرژیمو مصرف کردم پاشم مگ دراز کشیدن توی همون زمین چشه بلندشم ک باز بخورم زمین ک باز زیرپایی اگ عاقل بودم گذشته های دور زودتر اینکارو نمبکردم میدونی بخدا امید داشتم فک میکردم میبینه تلاشمو میبینه ک دست رو دست نمیذارم زمینم میزنم پامیشم بزور یبار میاد زیربغلمک میگیره ولی امید داشتن بخدا بزرگترین اشتباه زندگیم بود بزرگترین زیرپاییو خودش زد
دووم بیار که پشیمون ترنشی ،اگه اینجا به نظرت شعله ی آتیش اون دنیا تمامش میشه آتیش ،من خودمم کم آورردم به خودکشی ام فکرمیکنم ولی دلیل نمیش برم سمتش چون حتی اگ بدترین حالتم باشم به نظرم یکی ازمت بدترم هس
خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم