2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا باهاش ادامه میدی...هنوز سنی هم نداری...وقتی میبینی انقد اذیتی از زندگیت بندازش بیرون..‌کلا هر ...

خیلی دلم میخادبخداوندی خداسوگندولی کاش میتونستم کسی جای من نیس نمیدونه هعی تعف امشب خودمو نکشم قسم خوردم شب عروسی خودمو میکشم!

خیلی دلم میخادبخداوندی خداسوگندولی کاش میتونستم کسی جای من نیس نمیدونه هعی تعف امشب خودمو نکشم قسم خ ...

چرا نمیتونی....یعنی انقد ضعیفی که نمیتونی محکم وایسی بگی نه دیگه نمیخوامت...شاید اونم به خودش اومد و خودشو اصلاح کرد...

عزیزم شما مشکلت چیه؟میشه بدونم

مشکلم. زیاده 

تمومی نداره 

اگه بگم اینجا انشا میشع

😣😣هیییی 

ادم.  ناشکری نیستم 

الان که الانه خدارو شکر میکنم ولی....

دنیا باهم. بد.  ساخت

ببین من نه ازدواج کردم نه شکست عشقی خوردم 

اصلا از این. قرطی بازیا خوشم نمیاد ولی نمیدونم چرا بازم مشکل دارم

ادمی هم. نیستم دردمو بگم. 

نمیتونم دست خودم نیست دردمو بگم. 

شادم ،میخندم اما الکی 

فقط اهنگام و. این سایت میدونه درد دارم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
مشکلم. زیاده  تمومی نداره  اگه بگم اینجا انشا میشع 😣😣هیییی  ادم.  ناشکری ن ...

پس افسرده هستی...آخه اون چه مشکلیه که حاظر شدی به خاطرش خودکشی کنی...هر چیزی تو این دنیا راه حل خودشو داره...

خیلی دلم میخادبخداوندی خداسوگندولی کاش میتونستم کسی جای من نیس نمیدونه هعی تعف امشب خودمو نکشم قسم خ ...

چراباکسی که ازتون کوچیک تره عقدکردید

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
اونقدمحکم هستم که بگم ن بخاطربابام نمیخام!

خب.همون باباتون وقتی بفهمه شما خودکشی کردین داغون میشه یا وقتی بفهمه دیگه حاظر به این زندگی نیستی؟یکم فک کن با خودت ببین داری چه تصمیمه احمقانه ای میگیری...ببخشید قصدم بی ادبی نیست.ولی واقعا احمقانست...‌بابات وقتی سالها بعد خوشبختیتو ببینه خودش پی میبره که اشتباه میکردن...ولی الان ادامه بدی هرروز هر سال باید شاهد اتفاقات تلخ زندگیت باشن.خدای نکرده..‌‌یکم با خودت فک کن...بشین منطقی با خانوادت صحبت کن.

خب.همون باباتون وقتی بفهمه شما خودکشی کردین داغون میشه یا وقتی بفهمه دیگه حاظر به این زندگی نیستی؟یک ...

عزیزم۶ماه قبل خاستم طلاق بگیرم به همه گفتم کسی قبول نکردنذاشتن!الانم۲۲ماه عروسیمه دیگه عمرابذارن!

پس افسرده هستی...آخه اون چه مشکلیه که حاظر شدی به خاطرش خودکشی کنی...هر چیزی تو این دنیا راه حل خودش ...

نمیدونم والا 

به تطر.  خودم افسرده نیستم 

به. خدا موندم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)