2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست
تا صبح اون حالشبد میشه بابا  هرجور شدع. ببرش اصلا زنگ بزن دکتر بیاد اونجا تورو خدا فقط حالشو ...

توکه اینقدر نگرانی خودت نکن اینکارا دنیاارزششا نداره من دوستم گف به خانوادم گفتم گفتند میخاستی نخوری دکترم نمیبریمت

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
نه

خوش بحالت واقعا 

من ی چن شبه خواب میبینم هرچقد تعبیر نگاه میکنم میبینم نوشته مرگ غیرمنتظره انقدر میترسم از مرگ که نگو 

بنظرم خودکشی راهش نیس همه بالاخره میمیریم حداقل اون دنیاتو خراب نکن

مامان دوتا دخمل ناز 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیش نمیشه والاه!!منم دوشب پیش۱۴تاخوردم هیچیم نشد!امشب هم میخام یه۳۰تا۵۰تایی بخورم!

خداراشکرامشب هرچی آدم مشکل داره به من میخوره شما نفرششم هستید

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
امشب نمیاد مجبورم صبح ببرمش 

اشتباه کرده یایه چیزه قوی بایدمیخوردکه تموم کنه اینم که خورده باعث میشه معدش به مشکل بخوره ودراینده حسرت میکشه معدش به مشکل میخوره دراینده

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
هیچیش نمیشه والاه!!منم دوشب پیش۱۴تاخوردم هیچیم نشد!امشب هم میخام یه۳۰تا۵۰تایی بخورم!

عزیزم ممکنه نمیری ولی معدتوداغون میکنی مشکل معده پیدامیکنی دراینده

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
توکه اینقدر نگرانی خودت نکن اینکارا دنیاارزششا نداره من دوستم گف به خانوادم گفتم گفتند میخاستی نخوری ...

تو ببر تو روخدا

قضیه منو ولش من به هیچکس. نمیگم فقط اونو میبیننه که مردم   :)

کمکش کن 

به خدا برای این که رو  رفاقت حساسم. اینجوریم 

الان اون امیدش فقط تویی 

کمکش کن

من. اگه  زبونم لال جات بودم حتی جونم. رو هم میدادم 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
۲۱سالمه دوسش داشتم ولی ازبس اذیت کردتاپیکموبخونی میفهمی!

خب چرا باهاش ادامه میدی...هنوز سنی هم نداری...وقتی میبینی انقد اذیتی از زندگیت بندازش بیرون..‌کلا هر چیزی که آرامشتو میگیره از خودت دورش کن....مگه ما آدما چندبار به دنیا میاییم.یا چند سال زنده ایم که اونم به بدبختی بخواییم بگذرونیم