2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱سالمه دوسش داشتم ولی ازبس اذیت کردتاپیکموبخونی میفهمی!

دیوونه ای؟؟؟ داری تو اوج جوونی خودتو نابود میکنی خودکشی بکنی فکر میکنی اون براش مهمه اصلا ذره ای اهمیت نداره مرگت شجاعانه زندگی کن توی اینستاگرام وحیده رو فالو کن بلاگره ۴ تا بچه داره ببین با چه سختی هایی زندگیشو جمع کرده توروخدا این کارو نکن به جوونیت رحم کن 

با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اوکی شما شکرگزار باش تاباکفش کسی راه نرفتی چیزی نگو خدانکنه ولی ممکنه یروزی باهمین ک ...

خخخ

ناشکری خب

الان نت داری و گوشی داری

همینو خیلی ها ندارن 

وقتی انگیزه نداری ادامه سخت وچه بسا غیرممکن ولی یه حامی میتونه انگیزه اتا برگردون که اگه اونم نباشه ...

چرا دووم بیارم؟شمامیدونی شعله اتیش دستتومیسوزونه بارم دستتو میبری تواتیش؟

خیلی دلم میخادبخداوندی خداسوگندولی کاش میتونستم کسی جای من نیس نمیدونه هعی تعف امشب خودمو نکشم قسم خ ...

ارھ اینطوری جذاب ترھ

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
نکردم هنوز داشتم تاپیکای خودکشب رو میخوندم ببینم چی باعث میش دیگ برنگردم تمام عیدمنتظر قرص برنج بودم ...

اخه چرا خودکشی اوج جوونی میخوای نابود بشی ببین من درکت میکنما حالت خیلی بده خسته شدی دیگه نمیکشی ولی فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی زندگیتو خودت میتونی بسازی 

با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺
دقیقا میفهمم چی میگی چون منم تا این مرحله رسیدم چندین بار ولی وقتی ازش گذشتم خدا رو شکر کرذم ک کار ...

کدومشو بگم وقتی بهت گفتم از ده سالگی اولین جرقش توذهنم زده شد توخودت بدون دیگ ولی باز تاب اوردم قدرتمند زندگی کردم تلاش کردم زدنم زمین پاشدم پاشدم ولی چرا پاشم دیگ میگن زمین خوردن چشه ک هی من انرژیمو مصرف کردم پاشم مگ دراز کشیدن توی همون زمین چشه بلندشم ک باز بخورم زمین ک باز زیرپایی اگ عاقل بودم گذشته های دور زودتر اینکارو نمبکردم میدونی بخدا امید داشتم فک میکردم میبینه تلاشمو میبینه ک دست رو دست نمیذارم زمینم میزنم پامیشم بزور یبار میاد زیربغلمک میگیره ولی امید داشتن بخدا بزرگترین اشتباه زندگیم بود بزرگترین زیرپاییو خودش زد

چرا دووم بیارم؟شمامیدونی شعله اتیش دستتومیسوزونه بارم دستتو میبری تواتیش؟

دووم بیار که پشیمون ترنشی ،اگه اینجا به نظرت شعله ی آتیش اون دنیا تمامش میشه آتیش ،من خودمم کم آورردم به خودکشی ام فکرمیکنم ولی دلیل نمیش برم سمتش چون حتی اگ بدترین حالتم باشم به نظرم یکی ازمت بدترم هس

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
ندارم ک اصلا چی هست🤭🤭🤣🤣 چرا حس میکنم قبلا یعنی چند سال پیش باهم بحثمون شده🤔 با یه کاربری دیگ ...

والا نمیدونم من میخوام کلا با یه کاربری دیگه بیام ۳ روزه با این اومدم که کار اون کاربریو درست کنم دیگه امروز میکنم

اووو من دوستای ۲ ماه پیشمو یادم نیست میگی دعوا ۱۰۰ سال پیش😁😁😁

اخه چرا خودکشی اوج جوونی میخوای نابود بشی ببین من درکت میکنما حالت خیلی بده خسته شدی دیگه نمیکشی ولی ...

چرا بسازم چرا باید حتی در حد ی نیشگون تواین دنیا بازم درد بکشم چرااینقد بایدتوحق روحمو جسمم ظالم باشم ک زجرشون بدم