2777
2789
عنوان

بابام کتکم زد توروخدا کمکم کنین

440 بازدید | 26 پست

من فقط 18سالمه ولی بابام خیلی اذیتم میکنه سر هر بحث کوچیکی دعوام میکنه و بهم فحش میده حتی چند باری هم روم دست بلند کرده از لحاظ روحی واقعا داغون شدم مثلا همین امروز سر شام سر موضوعی ب مامانم گفت به تو ربطی نداره منم گفتم بی ادب اونقد من  و زد کل شب و کتک خوردم چن باری هم بین کتکاش بهم گف ازت بدم میاد ازت متنفرم خیلی داغونم واس همین از شما کمک گرفتم بنظرتون چیکار کنم💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر شام وفلان رو ولش کن،چرا با این اخلاق بابات دم پرش میشی،خوب مخاطبش مامانت بوده نه تو که بیای نهی کنی و بگی بی ادب

زیاد به پر و بالش نپیچ

و اینکه حرفهاش از سر عصبانیته مطمئن باش دوستت داره

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

عزیزم تحمل تنها راه سعی کن کاری باش نداشته باشی سنت خوبه انشالا بخت خوبی گیرد بیاد ازدواج کنی

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

بچها میشه واسه امضام دعا کنید و صلوات بفرستید🙏

ایشالله حاجت روا بشید🤲

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

خب تو که میدونی عصبیه واسه چی سربه سرش میزاری

چرا بهش میگی بی ادب

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم خب اصلا سر به سر بابات نززار نباید بهشون میگفتی بی ادب. بشین درستو بخون دانشگاه قبول شو. سرگرم درس و بعدش کار میشی دیگه اینقدر اذیت نمیشی. بعدتر از اونم انشالله ازدواج میکنی مستقل میشی 

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون

حالا بابات به مامانت گفت به تو ربطی نداره تو چرا جواب دادی..اونا رن و شوهرن الان به هم میپرن شب همو بغل میگیرن شما دخالت نکن گلم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴