شکلات۰مهربون مدیر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 عنوان کردا | مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 46 پست میخواستم بدونم مردای کرد چطورین؟ کلا اداب و رسوم و فرهنگشون چطوریه؟ اگه کسی هم هست شوهرش کرد بوده راهنمایی کنه لطفا . کرد همدان بیشتر مد نظرمه 1400/01/16 | 14:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 من خواستگار کرد دارم یسری چیزا میدونم خو بگو چه ژورین؟ 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
ooaysaoo عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1975 چطورین؟ سیاسی ان خیلی اطلاعات دارن از کشوردخترای باشخصیت و متین رو دوست دارنزنو مرد باهم میرقصن فاز بد ندارندیگ خیلی چیزا خیلی اصیلن و دخترای اصیل و کشور دوستو دوست دارن انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(:
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 کردهمدان؟یااسدابادیه یادرغیراین صورت لکه والکی گفته کرده کدومش بهترن ؟خصوصیاته بد و خوبشونو میشه بگی؟
ooaysaoo عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1975 خو بگو چه ژورین؟ گفتم انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(:
ooaysaoo عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1975 کدومش بهترن ؟ خصوصیاته بد و خوبشونو میشه بگی؟ البته خود کردستانه انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(:
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 من کورد کرمانشاهم، همیشه میگم اگه همه مردای کورد خوب بودن هیچکس جدا نمیشد اگرم همه بد بودن هیچکس ازد ... چرا مگه چشونه کلی بگو 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
لنان عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 5589 کدومش بهترن ؟ خصوصیاته بد و خوبشونو میشه بگی؟ اینجوری نمیشه گفت اگه لکه بهتره ۷۰درصدقیدشوبزنی
sara_saaraa عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 10637 من کورد کرمانشاهم، همیشه میگم اگه همه مردای کورد خوب بودن هیچکس جدا نمیشد اگرم همه بد بودن هیچکس ازد ... چرا چه جورین مگه حیف از جوونیمون
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 اینجوری نمیشه گفت اگه لکه بهتره ۷۰درصدقیدشوبزنی در این حد 😑🙁🙄
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 سیاسی ان خیلی اطلاعات دارن از کشور دخترای باشخصیت و متین رو دوست دارن زنو مرد باهم میرقصن فاز بد ن ... آره دقیقا همینهاهل رل و اینا هستن یا نه 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
sara_saaraa عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 10637 آره دقیقا همینه اهل رل و اینا هستن یا نه اره بابا حیف از جوونیمون
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 اینجوری نمیشه گفت اگه لکه بهتره ۷۰درصدقیدشوبزنی مگه این لک که گفتی چشه 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 سیاسی ان خیلی اطلاعات دارن از کشور دخترای باشخصیت و متین رو دوست دارن زنو مرد باهم میرقصن فاز بد ن ... نمیدونستم اینارو مرسی😘
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 آره دقیقا همینه اهل رل و اینا هستن یا نه من دوس پسرم کرده
ooaysaoo عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1975 آره دقیقا همینه اهل رل و اینا هستن یا نه اینی من دیدم بادختری حرف میزنع عاشقش نمیشه به این سادگی بعد چند سال عاشق من شدهرلم نمیزد دیگ نمیدونم بقیشون چجورینولی خودش میگفت غیریتین خیلیی انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(: