2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

16 بازدید | 4 پست

بخاطر نشخوار فکری

و افکار منفی زیادی که دارم رفتم پیش روانپزشک

گفت مغزت زیاد تو محیط استرس بوده ی چیزی که همه خودشون ترشح میکنن تو مغزت ترشح نمیکنه و بهم قرص اریپیپیرازول و کپسول اتوموکستین داد

کسی تجربه داره

چی و چرا ترشح نمیشه تو مغزم

فضای استرس چ تاثیری داره

مصرف قرص چی

تا کی باید ادامه داد؟

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

استرست که بالا بره نشخوار فکریت زیاد میشه

الان این قرصا یه چیزی تو بدنت تولید میکنن که استرستو کم کنه به طبع اون نشخوارت کم میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم مصرف کن قرص اعصاب چون عادت می کنی من هم یه مدت غرص استفاده می کردم دکتر برام نوشته بود استرس زیاد دارم به خاطرش اندوسکوپی و کلونوسکپی کردم

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

اینکه میگن قرص هارو مصرف نکن و عادت میکنی همیشه ام درست نیست

اگه تحت نظر دکتر قرص هارو مصرف میکنی، دکتر خودش میدونه چه تعداد قرص بده و کی قطعش کنه که عادت نکنی

من مدت ۲ سال فلوکستین مصرف میکردم تحت نظر دکتر و الان ۲ ماهه کامل قطع کردم. نه عادت کردم و نه مشکلی پیش اومد

گاهی اون استرسی که داری خیلی مضر تر از ۴ تا دونه قرصه واسه بدنت و دکتر اینو بهتر تشخیص میده