2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی گذاشتید منو لایک کنید.

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

زود باش خوابم میاد😴

ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ  ﺁﻟﻔﺮﺩﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﺳﯿﻨﻤﺎ ﻭ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻫﻨﺮ ﺗﺮﺳﺎﻧﺪﻥ ﻣﺮﺩﻡ، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩﻫﺎﯼ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: "ﺍﯾﻦﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ " ﻭ ﺍﻣﺘﺪﺍﺩ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺍﻭ، ﮐﺸﯿﺸﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﭘﺴﺮﮎ ﺧﺮﺩﺳﺎﻟﯽ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ.ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺧﻢ ﺷﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ : " ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻦ ﭘﺴﺮﺟﺎﻥ  نگذار عقايدش را به تو تحميل كند، ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻩ
چطوری آنیدم😍

سلام عزیزدلم خوبم شکر تو خوبی عزیزم؟💓

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بابا نمیگم نخنده.  میگم همش دهنش باز نباشه بخنده بخواد جلب توجه کنه . من فک میکنم تو همینجوری هستی: فک میکنم پسر خوشگل ک میبینی میخای جلب توجه کنی من مطمئنم همینجوری

Hasti: نه من اینطوری نیستم صدای خنده هامو کمتر کسی میشنوه همیشه بی صدا میخندم توی جمع های غریبه ولی لبخند رو لبام حتی توی خوابم هست

Hasti: من نیازی به جلب توجه ندارم

دختر شاد و سرزنده ای هستم کودک درونمم فعاله سبک بازی در نمیارم ولی توی جمع های دوستانه یا اشناها شیطنت میکنم که اونم داره کم میشه

منظورت از این که دهنش باز باشه رو نمیفهمم اگه منظورت اینه که همش با صدا بخنده که جلب توجه کنه نچ من اینطوری نیستم چون همیشه فکر میکردم خندیدنم خوشگل نیست

توی اجتماع و دنیای واقعی بعضی رفتارا دارم که هیچوقت توی دنیای مجازی نمیبینیشون

[۴/۵،‏ ۰۲:۴۸] Hasti: شاید حجابمو رعایت نکنم یا اینکه جلوی پسرعمه ها و عموهام شال نپوشم و ..

ولی تعریف از خود نباشه مامانم میگفت کل خاندادن همایونی رو سرت قسم میخورن میگه خیلی دوستت دارن و میدونن که خیلی دخترپاکی هستی

میگفت نزار هیچوقت این نظریه اشون دربارت عوض شه میگفت عموت تورو از تموم دخترای فامیل بیشتر دوس داره کاری نکن که دیگه هیچوقت حتی بهت نگاهم نکنن

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۰] Hasti: ما داریم دخترهایی که برای حفظ ظاهر چادرینو نماز میخونن ولی خیلی غلطا میکنن

دخترایی هم داریم که مانتویی هستن ولی تاحالا حتی به مامان باباشون تو نگفتن یا خطایی نکردن که باعث سرافکندگی خانوادشون بشه

قربونت💞💞

😘💓

‬‏: بگیر بخواب فردا چرت نزنی

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۱] Hasti: الان توهم بری بخوابی من باید بشینم درسمو بخونم و تکلیفمو انجام بدم

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۲] Hasti: قهوه درست میکنم میخورم نگران من نباش

‬‏: این موقع شب

: فردا انجام بده

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۲] Hasti: نمیشه باید صبح زود بفرستم برای معلمم

: خودت امروز گفتی تا دو چت میکنیم میخابم ک صبح چرت نزنم

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۲] Hasti: دو روزه وقت داده ولی من تازه یادم افتاده

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۳] Hasti: امشب استثناعه

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۳] Hasti: مجبورم تا صبح بیدار بمونم

‬‏: خب تکلیفاتو انجام بده

‬‏: چرا مجبوری

: من خوابم میاد

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۳] Hasti: چون پروژمو باید اماده کنم

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۴] Hasti: باشه برو بخواب اگه خوابت میاد

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۴] Hasti: منم زودی تکلیفم مینویسم میخوابم

‬‏: خاک تو سرت ینی چی جلوی پسر عمه هام شال نپوشم چطوری اینو داری ب من میگی

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۵] Hasti: منظورم مال قبلنه که نمیپوشیدم

: تو قراره مال من بشی چرا همه اقوامت باید گردن لختتو موهاتو ببینن. اگه برا جلب توجه نیس علتش چیه شالتو در میاری هان

‬‏: شب بخیر

: بسه بسه

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۶] Hasti: چون از بچگی باهم بزرگ شدیم و خیلی اعتماد داریم بهم ،من تا پارسال نمیپوشیدم یعنی بگم تا سه هفته پیش ولی چون به تو قول دادم دیگه میپوشم

: هه چ خوب از خداتم شد(اینو برای اونجایی که گفتم برو بخواب گفت)