2777
2789

تو الان کدومشون هستی😐😂

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

‬‏: چرت نگو بسه فقط نامحرم نامحرمه

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۸] Hasti: اینجوری فک نکن خب همیشه این ساعتا خوابت میگیره منم خستم واسه همین گفتم که اگه خوابت میاد بری بخوابی منم مشقمو بنویسم 

‬‏: برو ب سلامت

‬‏: برو بنویس

‬‏: اس نده

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۸] Hasti: بخدا همشون ازم کوچیک ترن فقط سه چهارتاشون از من بزرگ ترن

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۸] Hasti: دلم نمیخواد

[۴/۵،‏ ۰۲:۵۹] Hasti: فعلا کار مهم تری دارم

‬‏: اره تو مشق مینویسی این موقع میری اینستا اینور اونور با دوستات میچتی بیا بگو مشق

‬‏: میگم بسه خودتو نشون دادی(برای اونجایی که گفتم فعلا کار مهم تری دارم گفته)

‬‏: **ر تو مشقت ک از من مهم تره

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۰] Hasti: نه نیست

: من همینجوری گفتم خوابم میاد خواستم ببینم تو چی میگی

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۰] Hasti: خب تو همیشه این موقع ها خوابت میگیره

‬‏: یه لطفی در حق من بکن برو ب کارات برس . منم بخدا میرم تو گپ تلگرام چت میکنم تا خوابم ببره

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۱] Hasti: نمیخوام فعلا کار مهم تری دارم مشقام بعدا مینویسم

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۲] Hasti: میخوای بری توی گپ چت کنی که چی؟

‬‏: چرا پس همون اول اینو نگفتی وقتی دیدی ناراحت شدم میای میگی مشق نمینویسم. خودت گفتی برو بخواب منم خستم مشق مینویسنم میخوابم

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۳] Hasti: تو اصن میزاری من حرف بزنم م،یپری به ادم نمیزاری حرف بزنم

: من بدم میاد کسی بخواد از دلسوزی جت کنه باهام. نمیخام حتما باید بدونی ک ناراحت شدم بیای باهام چت کنی

‬‏: میگم تو حرفتو زدی

‬‏: اس نده حوصله ندارم

‬‏: من رفتم تل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‬‏: چرت نگو بسه فقط نامحرم نامحرمه [۴/۵،‏ ۰۲:۵۸] Hasti: اینجوری فک نکن خب همیشه این ساعتا خوابت میگ ...

چه عصبانیه ولی دوستت داره که اینجوری میکنه

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

چقد مردای این مدلی رو اعصابن. از اول کسی و انتخاب کنید ک اعتقاداتتون یکی باشه. بعدم ما زنا راحتی خودمون میخوایم نه جلب توجه. من خودم اگه کسی دوسش داشته باشم ویگه هیشکی برام مهم نیس ک بخوام جلب توجه کنم. مرد بدبین ادمو پیر میکنه

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۴] Hasti: چه ربطی داره من اصلا هم از سر ترحم این کارو نکردم

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۴] Hasti: 🥺

Arsalan‬‏: همون گپی ک باهات اشنا شدم. میرم اونجا سرگرم میشم

Arsalan‬‏: شب بخیر

Arsalan: برو مشقاتو بنویس

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۴] Hasti: 😔

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۵] Hasti: اگه همین مشقا الان نبودن من گوشی دستم نبود بهت پیام بدم

Arsalan‬‏: اها ینی فقط امشب هه. ببین هستی از فردا شب ساعت 12 میخابیم

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۶] Hasti: چرا؟

Arsalan: روزا اگه خاستی جت کنی چت کن

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۷] Hasti: نه یعنی امشب مجبورم تا صبح بیدار بمونم

Arsalan: خودت گفتی شبا چت نکنیم ک چرت نزنم حالا 2 یا 12 چ فرقی داره

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۸] Hasti: من گفتم اگه شبا چت نکنیم باید صبحا چت کنیم ولی تو که بیدار نمیشی

[۴/۵،‏ ۰۳:۰۹] Hasti: یه خبر بد اینکه بابام بهم گفت از فردا شب گوشیتو ساعت نه باید بدیش به من اصلا هم برام مهم نیست درسو مشق داری 😔

[۴/۵،‏ ۰۳:۱۱] Hasti: ارسلان 🥺

[۴/۵،‏ ۰۳:۱۴] Hasti: شده یه شب ما باهم دعوا نداشته باشیم؟همش تقصیر منه یه حرفی میزنم تو ناراحت میشی بعد میام درستش کنم خراب ترش میکنم همیشه همین بوده ،اخرشم میدونم ولم میکنی 😔💔

[۴/۵،‏ ۰۳:۱۶] Hasti: ولی یادت باشه قسم خوردم یه بار دیگه حرف از رفتن بزنی میرم ،جوری میرم که انگاری اصلا نبودم و به دنیا نیومده بودم ،من بدون تو نابود میشم پس اگه بخوام برم یعنی مردم

[۴/۵،‏ ۰۳:۳۲] Hasti: خوش بگذره بهت توی گپ 😔امشب بهترین شب زندگیم میخواست بشه ولی یهو شد بدترین شب

خداجون بازم شکرت

Arsalan‬‏: بای

Arsalan‬‏: از خدات بود من برم

چه عصبانیه ولی دوستت داره که اینجوری میکنه

اره وقتی مامان بابام فهمیدن ما باهمیم جلوشون وایساد گفت من دخترتونو دسش داشتم و دارم ،حرفتون درسته که هستی کوچیکه من چهارسال صبر میکنم ولی مامان بابام قبولش نکردن 

اره وقتی مامان بابام فهمیدن ما باهمیم جلوشون وایساد گفت من دخترتونو دسش داشتم و دارم ،حرفتون درسته ک ...

خیلی دوستت داره اما وقتی اینجوری میکنه دیگه خیلی بهش التماس نکن و مظلوم بازی درنیار دو دفعه اینکارو کنی دیگه اینجوری نمیکنه ولی بازم میگم خیلی خیلی دوستت داره

خیلی دوستت داره اما وقتی اینجوری میکنه دیگه خیلی بهش التماس نکن و مظلوم بازی درنیار دو دفعه اینکارو ...

چکار‌نکنم؟یعنی چی بهش نگم؟اون همش میگه من میدونم تودوسم نداری من میدونم برام مهم نیستی ولی نمیدونه من خانوادمو به خاطرش رها کردم 

چکار‌نکنم؟یعنی چی بهش نگم؟اون همش میگه من میدونم تودوسم نداری من میدونم برام مهم نیستی ولی نمیدونه م ...

اتفاقا از چتاتون معلومه خیلی دوسش داری

اگه بازم گفت دوسم نداری و برات مهم نیستم بگو مرسی واقعا تو منو اینجوری میشناسی؟ همش بگو دستت درد نکنه مرسی واقعا و حتمن حتمن بعدش بگو من برم حالم خوب نیس

بخدا دو دفعه اینجوری کنی درست میشه😂

پس هروقت از این حرفا زد که واست مهم نیستم هی بگو مرسی دستت درد نکنه مرسی که دوست داشتنمو باور نداری من برم حالم خوب نیست 

اینا نتیجه یک عمر تجربه است😂

‬‏: حالم ازت بهم میخوره

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۷] Hasti: چرا🥺

‬‏: گذاشتی رفتی تا الان بقیشم برو

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۸] Hasti: چی گفتم مگه؟چکار کردم

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۸] Hasti: اگه بدونی کجا بودم بازم اینو میگی؟

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۸] Hasti: بعدشم تو رفتی نه من

‬‏: اره فکراتو کردی بیای دروغ بگی

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۸] Hasti: نچ

‬‏: من داشتم هنوز حرف میزدم تو رفتی برو حوصله ندارم

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۹] Hasti: من رفتم؟

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۹] Hasti: تو اصلا چیزی نگفتی

‏ ‬‏: دیگه بخدا شب چت کردن خبری نیس ای شبه اخره

[۴/۵،‏ ۰۴:۰۹] Hasti: 😥

‬‏: حالم ازت بهم میخوره [۴/۵،‏ ۰۴:۰۷] Hasti: چرا🥺 ‬‏: گذاشتی رفتی تا الان بقیشم برو [۴/۵،‏ ۰۴:۰۸ ...

بابا چرا انقد مظلوم بازی درمیاری

اینجوری کنی تا اخرش همینجوریه