2777
2789
عنوان

داستان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 82 پست
دیشب داشتین جوابمو تو یه تاپیک میدادین که ترکید، ندیدم چی نوشته بودین

بله ... 

دوس دارید بحثو اینجا ادامه بدیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حتما

از شما یک سوالی میپرسم 

فک کنید یک نفر دکتر خیلی خوبی هست 

و کمک زیادی به علم پزشکی کرده 

ولی اخلاق بسیار عصبی داره و بقیه رو آزار میده 

ما میتونیم بگیم چون ایشون دکتره ماهریه پس اخلاق و کردارش هم قطعا درسته؟

به طور عمومی، نه

پس چرا دیشب گفتید اتیست های موفقی هستن 

که به علم کمک کردن پس عقیدشون درسته ؟

پس چرا دیشب گفتید اتیست های موفقی هستن  که به علم کمک کردن پس عقیدشون درسته ؟

شما دارید مسائل رو مطلق میبیند.

در صورتی که همیشه بودن و هستن کسایی که بدون تمسک به دین و چنگ زدن به نیروهای فرازمینی، خدماتی بسیار به بشریت ارائه کردن.

شما دارید مسائل رو مطلق میبیند. در صورتی که همیشه بودن و هستن کسایی که بدون تمسک به دین و چنگ زد ...

اصلا بحث این نیست که بی دین ها یا دین دار ها خدمات ارائه میدن یا نمیدن 

مسئله اینه ادمها میتونن توی یک وجهه ای موفق باشن ولی دلیلش این نیست" همه ی" افکار و عقایدشون حتما حتما درست باشه ....

اصلا بحث این نیست که بی دین ها یا دین دار ها خدمات ارائه میدن یا نمیدن  مسئله اینه ادمها میتون ...

من اصلا با عقاید انسانها کاری ندارم، من افراد رو با کردارشون میسنجم رخساره جان

من اصلا با عقاید انسانها کاری ندارم، من افراد رو با کردارشون میسنجم رخساره جان

عقاید مگر کردار رو نمیسازن ؟! 

عقاید مگر کردار رو نمیسازن ؟! 

کنکاش در عقایدشون نمیکنم، یعنی زیاد برام مهم نیستن؛

اما محض اطلاعتون، مثلا انیشتین یک خدا ناباور، و با تخفیف یه ندانم گرا بود.

استفن هاوکینگ آتئیست بود و .....

برای مفید بودن ‌در جامعه ی بشری، عقیده زیاد مهم نیست، رفتار و اعمال اهمیت دارن.

کنکاش در عقایدشون نمیکنم، یعنی زیاد برام مهم نیستن؛ اما محض اطلاعتون، مثلا انیشتین یک خدا ناباور ...

دانشمند بودن انیشتن ، درست بودن عقیدش رو اثبات میکنه ؟ 

اگه یک نفر با دلیل در مورد وجود خدا صحبت کنه 

ایا شما میگید نه چون انیشتن دانشمند بوده پس حرفش درست تره ؟! 

من نمیدونم چرا شما فکر مبکنید الان بحث بر سر موفق بودن یا نبودن اتیست هاست ولی اگه شما عقاید رو کنکاش نمیکنید پس چرا دانشمند بودن رو به عقاید اتئستی ربط میدید ؟!  

دانشمند بودن انیشتن ، درست بودن عقیدش رو اثبات میکنه ؟  اگه یک نفر با دلیل در مورد وجود خدا صح ...

من اتفاقا به دین و عقیده شون کاری نداشتم و ندارم، صرفا چون افراد مهمی بودن و بسیار به علم کمک کردن، منو به خودشون جذب کردن و در برخی منابع شنیدم که انیشتین رو حتی شیعه هم جلوه داده بودن، و همین امر باعث شد بگردم و تحقیق کنم و ماجرای بی دینیش برام روشن شد.

و به نظرم، موفق شدن و به درجات بالای انسانی رسیدن، نیاز به دین نداره، بلکه فهم و وجدان ملاکه.

من اتفاقا به دین و عقیده شون کاری نداشتم و ندارم، صرفا چون افراد مهمی بودن و بسیار به علم کمک کردن، ...

درجات بالای انسانی فقط  در دانشمند شدن نیست برای اینکه بگیم انیشتن واقعا انسان درستی بوده و درجات انسانی و انسانیت رو واقعا کسب کرده باید کل زندگی این شخص رو ارزیابی کنید بفهمید واقعا ایشون وجدانی که شما تاییدش رو میکنید داشتن یا خیر ...! 

وگرنه مثل مثال دکتر داشتن علم سندی برای داشتن ملاک های انسانیت نیست ....

ضمن اینکه یکی از مبنای انسان بودن اینه که برای مخالفت و رد یک مسئله باید در مورد اون مسئله و دلایلش تحقیق کرد مثلا من اگر عقیده ی اتیستی رو رد میکنم 

باید مبنای انسایت رو رعایت کنم و در حین احترام به این عقیده برای نفی اون تحقیق کنم و با " دلیل"  حرفمو بزنم 

نه بخاطر اینکه بگم مثلا زکریای رازی خدا رو قبول داشت و علم داشت پس عقاید  مخالف اون همشون غلطن .... ! 

درجات بالای انسانی فقط  در دانشمند شدن نیست برای اینکه بگیم انیشتن واقعا انسان درستی بوده و درج ...

وجدان؟! 

انیشتین؟!

فیزیک؟!

چی‌ دارید میگید؟

قبول کردن و پذیرفتن یک مطلب  و رفرنس علمی، مگر با معیارِ وجدان و دین سنجش و ارزیابی میشه یا با مشاهدات و آزمایشات علمی؟

شما اگه میتونید نظرات انیشتین رو به  چالش بکشید، بایستی از دریچه ی علم ‌ و ارائه ی ادله ی قوی و بر مبنای اصول علم فیزیک و ریاضی بهش بپردازین، و زندگی شخصی و عقیده ی اون شخص، به هیچ عنوان شاخصی برای تحلیل اون شخص نیست.