2777
2789
عنوان

داستان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 82 پست
نمیدونم چه جوری بگم همه صفاتش رو قبول دارم همه چی رو نعوذبالله کی باشم که بخوام قبول نکنم قدیم به ...

شاید گاهی لازم کمی از " سخته ، سخته ، و..." دست برداریم و این طور نگاه کنیم 

در این مشکل خدا میخواد چی به من بگه 

و چی از من میخواد ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃
بانوجان ممنون که تگم کردی .انشاالله خیر دنیاوآخرت نصیبتون بشه 

❤❤ ممنون از دعای قشنگ 

@دختر_چشم_آبى     @ظهور313 @_khoda_kafist_      

مرسي عزيز دلم بسيااار زيباا و تأثير گذار مثل هميشه❤️❤️❤️

و مرسي بابت تگ😍😍❤️❤️❤️

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
مرسي عزيز دلم بسيااار زيباا و تأثير گذار مثل هميشه❤️❤️❤️ و مرسي بابت تگ😍😍❤️❤️❤️

ممنون از مهربانی همیشگی شما❤

چند روز پیش پول زیادی ب حساب بابام اومد ..... مادرم گفت بهش نگو برشون دار برای مداوای چشمات که دارن ...

چراعزیزم مشکل چشات چیه

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
@مینو_هفتادویک     @آنشرلی_باموهای_مشکی     @فاطلا1370     ...

تشکر🌺

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مجبورتون نکردن بخونین اینهمه زحمت کشیدن تایپ کردن باید شما اینجوری حرف بزنی 

درسته افرين

لطفا بهم احترام بزاريم

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐
سلام

سلام عزیز ❤

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز