2777
2789
عنوان

ماه رمضان😄

522 بازدید | 49 پست

ماه رمضان داره نزدیک میشه و دوستایی که مشکل معده دارن کم کم باید کارای اداریشو شروع کنن😂😂😂

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...

ماه عشق و برکت و نزدیک شدن به خداست❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امسالم بخاطر کرونا کارهای اداری آنلاین صورت میگیره تا عزیزان به مشکل برنخورن😂😂😂

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

والا بعضیانمازشون رو بخونن خداوند تاوون حدم هلاک روزه گرفتنشون نی امان از بی خدایی وبی نمازی بی حیایی و حجابی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

شوهر من نمازشو سر وقت میخونه اما ماه رمضان روزه نمیگیره یه دف با اصرار من گرفت رفته بود سر کار حالش بد شده بود رفته بود امپول زده بود یادش نبود روزه شب که شد یادش افتاده بود که روزه بوده😂😂گفتم هی نمخواد بگیری خونت میوفته گردنم 

یه صلوات برای مشکلم بفرستین ممنون😍
😂چن شنبه میشه من تقویم نگرفتم هنو

۴شنبه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خب خدا رو شکر نزدیک شدیم به ماه پر برکت رمضان، تا عده ای از کسانی که این فریضه الهی رو به جا میارن، شروع کنن به تحقیر و قضاوت اونایی که به هر دلیل نمیخوان و دوست ندارن روزه بگیرن 

😊😊

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!