2777
2789
عنوان

ماه رمضان😄

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این هفته؟؟؟؟😳😳😳😳وا من فک کردم اوایل اردبهشت میشه

ن هفته بعد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وا خوبی

یه نگاه به کامنتا بنداز متوجه میشی . هر چند پست اول خودتون هم تحقیر توش بود.

من آدم مذهبی نیستم ولی از ۹ سالگی روزه می‌گرفتم. ۶-۷ ساله نمیتونم به خاطر مشکلات گوارشیم و کم  آبی بدنم روزه بگیرم. خیلی دلم میگیره وقتی میبینم اونایی که روزه میگیرن یه جوری با تمسخر میگن مشکل معده داری، انگار واقعا هر کی مشکل معده داره، داره دروغ میگه. 

یه هر حال برداشت من از این تاپیک و کامنتا این بود . اگه اشتباه برداشت کردم معذرت می‌خوام 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
امان از کنجکاوی کردن در همه چی

امان ز بیخیالی از امر ب معروف ونهی ازمنکر

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه نگاه به کامنتا بنداز متوجه میشی . هر چند پست اول خودتون هم تحقیر توش بود. من آدم مذهبی نیستم ولی ...

من خودمم زخم روده و خود ایمنی دارم نمیتونم بگیرم فقط جهت فان بود

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...