2777
2789
عنوان

ماه رمضان😄

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خدا رو شکر نزدیک شدیم به ماه پر برکت رمضان، تا عده ای از کسانی که این فریضه الهی رو به جا میارن، ...

والا این زمونه ای که من دارم میبینم بیشتر اونایی که نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن دارن اون یکیا رو مسخره میکنن😁

من خودمم زخم روده و خود ایمنی دارم نمیتونم بگیرم فقط جهت فان بود

به هر حال ببخشید .

تاپیک شما فانه. ولی دو سه نفر بد جدیش گرفتن 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
یه نگاه به کامنتا بنداز متوجه میشی . هر چند پست اول خودتون هم تحقیر توش بود. من آدم مذهبی نیستم ولی ...

عزیزم تقصیر شما نیست ناراحت نشو، تقصیر اوناییه که برای در رفتن از روزه معده درد رو بهونه کردن و همه رو بد بین

والا این زمونه ای که من دارم میبینم بیشتر اونایی که نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن دارن اون یکیا رو مسخ ...

نه جووونم اتفاقا این دوره زمونه، دور دست ایناست و خوب میتازونن تو هر زمینه ای. فکر میکنن به واسطه نماز و روزه و حجابشون، حق دارن خودشون رو برتر از همه ببینن. 

(اصلا منظورم به اسی این تاپیک نیست. ایشون تاپیکشون جنبه فان داره به کاسه های داغ تر از آش هستم 😁)

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
نه جووونم اتفاقا این دوره زمونه، دور دست ایناست و خوب میتازونن تو هر زمینه ای. فکر میکنن به واسطه نم ...

بله متوجهم، ولی بی انصافی نکنیم همشونم اینطوری نیستن، فقط اونایی که از دین دارن سو استفاده میکنن و وجهه دین رو بد به دیگران معرفی کردن