2777
2789
عنوان

کیا پژو پارس دارن؟ بیاین

541 بازدید | 11 پست

میگن خرجش زیاده درسته؟ قطعاتش گردنه؟ 

من خودم خیلی دوس دارم پارس بخریم اما یکی بهمون گفت تیبا بخر کم خرج تره نظر شما چیه اینم بگم بیشتر واسه جاده میخایم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما داریم ولی چون شوهرم خودش مکانیک بوده بلده هرچی میشه خودش درستش میکنه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اگه پول دارین پژو پارس بهتره تا تیبا. بعداهم بخوای بفروشی عوض کنی بهتر میفروشیش

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من دارم ۲ سال و نیمه کوه و کمر و گردنه و جاده و... رفتیم هنوز طوریش نشده.فقط ی بار لاستیکش ترکید ی ب ...

پارس؟ 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️