2777
2789
نازنین من هیچ کاره ام منطق و استدلالم رو گفتم براتون❤ شما ببخشید و به حرفم ‌فکر کنید مطلبی که این ...

حرف من بادهوانبود ونظرشخصیم بود که به شدت بهش معتقدم

درضمن مهمتراز همه اینا که گفتید اینه که یادبگیریم اعتقادات شخصی خودمون رو به زور توی حلق اطرافیان فرو نکنیم

چون نه تنها تاثیر نداره بلکه چندبرابر اثرمنفی هم میذاره

حرف من بادهوانبود ونظرشخصیم بود که به شدت بهش معتقدم درضمن مهمتراز همه اینا که گفتید اینه که یادبگی ...

دعوت به خیر، فرو کردن اعتقاد شخصی در حلق دیگران‌نیست 

از وظایف دینی و انسانی و اخلاقی مونه فدات شم.

ضمن اینکه این‌حرف ها اعتقاد شخصی نیست

پیام های خدا توی قرآنه🥰😍🤩

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف من بادهوانبود ونظرشخصیم بود که به شدت بهش معتقدم درضمن مهمتراز همه اینا که گفتید اینه که یادبگی ...

و منم قصد توهین نداشتم.

معمولا وقتی میگم حرف اثر داره یه عده در جواب میگن‌ باد هواست.

بر این اساس گفتم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن اگه موسیقی میشنوی ترک‌کن جایگزین براش پیدا کن اراده ات قوی میشه بقو ...

اگر منظورتون موسیقیهای با الفاظ نا امیدکنندست یا موسیقیهایی که غالبا برا رقص خوبه و معنی پر مغزی ندارن قبول دارم که خوب نیست چون طبق قانون حیات آب موسیقی اثربخشه.

اما خب من خودم عاشق خوندنم یه سری شعرها رو دانلود کردم میخونن.بهم نخندید خب دوست دارم.مثلا:ز کودکی خادم این تبار محترمم،چادرت را بتکان روزی ما را بفرست که درمورد حضرت زهراست محشره،دل و دلدارم بنی فاطمه.موسیقیای حماسی و سنتی با مفهوم خوب رو دوست دارم و واقعا اثر گذاره توی روحیه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
مادربزرگ من بعضی از بچه هاش رو با نوه های مختلفش باردار شده الان خاله و دایی کوچکتر از خودم دارم ...

به نظرم اعتقاد خیلی مهمه عزیزم.اگر باور داشته باشیم خدا میرسونه حتما میرسونه.البته که قناعت و اهل چشم و هم چشمی نبودن هم مهمه.مشکل ما اینه که روزیمونو دست مردم میبینیم نه خدا.

آدم یه لقمه نون پنیر بخوره با شوهر و بچه هاش بگه بخنده می ارزه به کل دنیا.منکه به هر دری میزنم که آرامش داشته باشم.پولی که بهم آرامش نده نمیخوام.

این یه تصمیم شخصی بین خودت و همسرته، اینجا هیچ کس به اندازه خودتون با روحیات و شرایط زندگی و مالیتون باخبر نیست 

پس برای این تصمیم با همسرت مشورت کن☹️

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...
یعنی سه سال سه سال خیلی خوبه که... فقط یه چیزی... معمولا میگن تعداد بچه ها وقتی فرد هست ممکنه دعوا ...

والا ما صاحبخونمون یه دختر داشت یه پسر و با هم نمیساختن.خدا بهشون یه خواهر دیگه داد،خیلی خوب و مؤدب و مسؤولیت پذیر شدن.این تجربه ی من بود از سه تا بچه  

منم همینو میگم اطرافیانم که همه مسخره میکنن ولی نظرشون برام مهم نیست مهم خودمو همسرم هستیم که بچه می ...

توی فامیلای خودم ازدواجایی که توی ده سال اخیر داستیم اکثرا تک فرزند دارن،اتفاقا پولدارم هستن.

چشمتون روز بد نبینه فهمیدن من بچه ی دوممو باردارم به جای تبریک و دلداری گفتن سخته که...الآن که پسر و دخترمو با هم میبینن که چقدر با هم مشغولن و خود به خود در قالب خواهر و برادر بودن بدون زحمت و وقت و هزینه ی زیاد کلی رشد فکری و روحی داشتن ،خودشون میگن خوشبحالت و رسیدن به اینکه اشتباه کردن ولی دیگه اگر هم بخوان تایم بارداریشونو از دست دادن یا باید کلی هزینه کنند تا باردار بشن.

اسی خودت شرایطتتو بسنج. این خودت و شوهرتی که باید برای زندگیتون بهترین تصمیمو بگیرید.

من خودم ک ادعا میکنم دوسش دارم نمیتونم حجابمو درست کنم اخه  فقط ادعا دارم    

خیلیا ادعای خیلی چیزا رو داریم.فقط شما نیستی عزیزم.برا منم دعا کن باشم تو راهی که امامم با دیدن من بهم لبخند بزنه.

بارها شده از جاهایی عبور کردم که اصلا روسری براشون معنا نداشته و با نگاه ها ی سنگینشون بهم میگفتن قدیمی شدی و ریشخند میزدند ولی من چادرمو توی اوج جوانی سفت میچسبم و فکر میکنم وقتی امام زمانم منو ببینه لبخند یا یه تأیید میاد به دل و چهرش یا نه!

لبخند و نگاه قشنگ ایشون میارزه به هزار تا نگاه نامحرم ها و تعریف و تمجیدهاشون به زبون یا توی دلشون به لباس و اندامی که زیر چادر دارم.اینجوری دلم قوت میگیره که بچسبم چادرمو که باد نبره.

دعا کن چادرم روی سرم بمونه،آخه لیاقت میخواد نگه داشتنش،میترسم از دستم بره.برای آرامش دلم خیییلی دعا کن.  

همینکه دغدغه داری یعنی نگاه اماممون پشت و پناهته،بعضیها همین نگاه قشنگ شما رو هم ندارن عزیز دلم.  

اگر دلم پر از خدا بشه دیگه آرومم.مثل قاسم سلیمانی،مثل شهید حججی.....

یعنی فقط ترک قند،هیچی نمیخورن؟منظورم قندداره؟حتی کیک و..

چرا کم میخورن.ومامانم معتاد چای و قند و شکر بودن‌ ... یعنی همیشه چای شون به راهه

قبلا با قند میخوردن الان با چیزای دیگه

اگر منظورتون موسیقیهای با الفاظ نا امیدکنندست یا موسیقیهایی که غالبا برا رقص خوبه و معنی پر مغزی ندا ...

آهان نه خوب مسلمه موسیقی داریم تا موسیقی

اینا اثرشون رو نمیدونم ولی موسیقی هایی که به قول شما یا الفاظ شون رو نمیدونیم مثلا خارجی ان

یا حتی تولیدکننده قابل اعتماد نیست اون ور آبیه... یا مبتذله ... مخصوص مراسم های لهو و لعبه...

بعضیاش که واقعا نت برگردانش کلمات و عبارات بدی داره

عبارات شیطان پرستی

سخنرانی در این‌زمینه هست.

به نظرم اعتقاد خیلی مهمه عزیزم.اگر باور داشته باشیم خدا میرسونه حتما میرسونه.البته که قناعت و اهل چش ...

آره رزق یه پک‌کامله. اونم میذارم‌تو تاپیکم دوستان خواستن بخونن...

دقیقاااا یه نون پنیر بی دغدغه می ارزه به بهترین غذاهای بدون محبت و بدون آینده با دلهره!

اصلا لذتی که توی سادگی‌هست هیچ وقت توی تجمل نیست.