2777
2789
امنیت کجا بود دوتا النگو طلا دستت نمیتونه شب بری بیرون گوشی دزدی ۵۰ درصد بیشتر شده امروز به یه مرغدا ...

من نمیخوام بحث این تاپیکو منحرف کنم به سمت سیاسی فقط با حرقتون یاد یه چیزی افتادم تعریفش میکنم و دیگه حرفی ندارم... یه خانمی بود اهل سورسه میگفت اواخر یه عده مردممون مدام اسنکه بیخ گوش اسرائلیم و این همه امنیت داریمو مسخره میکردن... موقع جنگ وقتی جوونای داعش میومدن گروهی به دخترامون تجاوز میکردن تازه قدر اون امنیتو تو همچین منطقه ای فهمیدیم. 

خدا همه رو حفظ کنه. و ما رو مصداق ناشکر ها قرار نده... گفتنی ها رو گفتم دلیلی به بحث بیشتر در این باره نمیبینم. موفق باشید🌹

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خدا حفظشون کنه واقعا سومیو خودتون خواستین؟ پشیمون نمیشه آدم؟ انقد از اطراف آدمو سرزنش میکنن واقعا آد ...

من همیشه دوست داشتم سه تا بچه داشته باشم.ولی دومی و سومی دو قلو هستن.میدونی واقعا اطرافیان گاهی اوقات حرفای بدی میزنن ،مخصوصا وقتی از لحاظ مالی یا جسمی و روحی دچار مشکل میشی.وقتی دو قلوهای من ب دنیا اومدن،مادر شوهرم گفت :چرا وقتی فهمیدی دو قلو هستن سقطشون نکردی؟؟؟

خیلی از حرفش ناراحت شدم.

اما خدا رو شکر میکنم که منو لایق دونست و سه تا دسته گل بهم هدیه داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مچکرم با دعای خیر شما دوست عزیزم. ولی بدونین اگر صحبت ما توی فضای عمومی اثری روی دیگران و تصمیم ...

اگه اینطورکه شما میفرماییدباشه، پس باید درِ تمام فضاهای مجازی که روزانه هزاران نظرتبادل میشه بسته بشه

استارتر نگفتن نظرتک تکِ ما وحی منزل هست، گفتن به نظرتون بده یاخوب؟ یعنی نظرشخصیمون روپرسیدن

منم نظرشخصیم رو دادم و صددرصد استارتر نظرخیلی ازماها روشون تاثیری نخواهدداشت 

کاش عملم هم قشنگ بود!😔 خوب برین دنبال درمان. حتما راه هست طب سنتی ... دعای توسل و ... به هر حال ر ...

جفتش ژنتیکه

فقط برای میگرن یه مشت قرص اعصاب وارامبخش میخوری تابدنت عادت کنه دوزبالاتر

ترجیح میدم همون دردشوبکشم

1سال 3ماهش

خدا حفظش کنه

ولی اگه شرایطشو از نظر خودتون دارید اقدام کنید خیلی زمان دارید هنوز...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اسی چندسالت؟ من 33روتموم کردم 3تا دختر گل دارم دوست داریم خدابهمون ی پسر ببخشه .اما خودم میگم دیر ا ...

مادربزرگ من بعضی از بچه هاش رو با نوه های مختلفش باردار شده

الان خاله و دایی کوچکتر از خودم دارم

خیلی با حاله! هیچ وقت هم خونشون خالی نشده. وضعیت مالی متوسط حتی کمتر

ولی رزق بوده همیشه. بیشتر از همه جا

این تفاوت سنی با ارتباط خواهر و برادری جبران میشه و اصلا مونس مادر میشن این آخری ها

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چقد حرفات حس خوبی داره بله اما دیگه ما لبه ی پرتگاهیم

ما توی پیچ تاریخیم یکمی سفت و سخت تر راه رو بچسبیم رسیدیم

آخه بعد پیچ ته جاده پیداست همیشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
جفتش ژنتیکه فقط برای میگرن یه مشت قرص اعصاب وارامبخش میخوری تابدنت عادت کنه دوزبالاتر ترجیح میدم ه ...

نه میگرن راه داره مامان خودم با ترک قند و شکر 

واقعا میگرن شون تموم شد شکر خدا

اگه اینطورکه شما میفرماییدباشه، پس باید درِ تمام فضاهای مجازی که روزانه هزاران نظرتبادل میشه بسته بش ...

نه نازنین حرف اثر داره. فقط هم استارتر نیست که میخونه

کلی خواننده خاموش و حتی غیرعضو میخونن اینجا رو

تبادل نظر خوبه به شرطی که همه جوانب سنجیده بشه عزیزم

ما توی پیچ تاریخیم یکمی سفت و سخت تر راه رو بچسبیم رسیدیم آخه بعد پیچ ته جاده پیداست همیشه

ان شالله عزیزم دیگه هممون کم اوردیم اخه جاش خیلی خالیه احساس می‌کنیم زندگیمون یه چیزی کم داره ازته دل نمیخندیم خوشحال نیستیم 

ان شالله عزیزم دیگه هممون کم اوردیم اخه جاش خیلی خالیه احساس می‌کنیم زندگیمون یه چیزی کم داره ازته د ...

فکر میکنم حالا وظیفه داریم بقیه رو هم مجاب کنیم حواسشون به مسلم باشه تا حسین برسه!

و مسلم خیلی نکات ریزی برای رد کردن پیچ‌فرموده... 

بسم‌الله

چقدر قشنگ بود این حرفتون. 

حرف من نیست عزیزم.

دعا کن عملم زیبا بشه!😔