2777
2789
اسی چندسالت؟ من 33روتموم کردم 3تا دختر گل دارم دوست داریم خدابهمون ی پسر ببخشه .اما خودم میگم دیر ا ...

من 35خدا دختراتونو حفظ کنه نه بابا چی دیره اگر همسرت موافقه تعلل نکن خواهرمنم دوتا دختر داره که بزرگ شدن الان پشیمونه که چرا یکی نیاورده شاید پسرمیشد

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
بله ان شاالله با بودجه کشور به ثمر برسن و موقع ثمر دادن برن خارج. بسیار عالی!!!!

ایران بودجه ای نداده بچه های من از اول و ازل غیر دولتی بودن مدرسه هاشون  یه یارانه ۴۵ تومنی میدن که اونم هزار تا مالیات و در و مرگ کم میکنن از ماها  دیگه کاری نکردن برامون که شرمندشون باشیم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ماهم گاهی عصبی میشیم ربات که نیستیم ولی به نظرم باید کلیت مساله رو دید که درکل نحوه برخوردمون چطو ...

حق باشماست،امااگه ۱بار بابچم بدبرخوردکنم مدام خودموسرزنش میکنم

واگرنه خیلی دلم میخواد 😍

اسی چندسالت؟ من 33روتموم کردم 3تا دختر گل دارم دوست داریم خدابهمون ی پسر ببخشه .اما خودم میگم دیر ا ...

۳۳ زیاد نیستا ولی؟🤔🤔

گل دختر سومت چندسالشه؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
گل یکی از دلیلش آینده مبهمه

عزیزم چه زمانی آینده واضح میشه؟

میدونید کلا نسل بشر خیلی در معرض انقراض قرار گرفته؟

حرف خودم نیست

مقالات خارجی رو دوستم میذاشت و تحلیل مبکرد اصلا عجیبه همه چیز.

مگه باید چی واضح باشه؟ پس ایمان به غیب که از صفات پرهیزکارانه و جزء ۵ آیه اول سوره بقره اس میخواد صفات کیا باشه 

مگه ماها منتظر موعود نیستیم

خوب اونم یه جور ایمان به غیبه که...

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

من باداداشم۱۸سال تفاوت سنی داریم،اگرشرایطش داری بیار دخترهابراش مادری میکنن😍

خیلی عالیه.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
خیییییللللییی خوبه.منم سه تا دارم.

خدا حفظشون کنه واقعا سومیو خودتون خواستین؟ پشیمون نمیشه آدم؟ انقد از اطراف آدمو سرزنش میکنن واقعا آدم میترسه فک میکنه چه خبره

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
ایران بودجه ای نداده بچه های من از اول و ازل غیر دولتی بودن یه یارانه ۴۵ تومنی میدن که اونم هزار تا ...

امکانات که فقط مدرسه نیست. از پارک سر کوچه تا امنیت. به هرحال براشون زحمت و هزینه صرف شده... من که ترجیح میدم بچه هایی تربیت کنم قوی و سازنده تا به جای فرار بمونن و اصلاح کنن. به هرحال موفق باشید🌹

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
بریددنبال درمانتون  انشالله که به نتیجه برسید

مچکرم با دعای خیر شما دوست عزیزم.

ولی بدونین اگر صحبت ما توی فضای عمومی اثری روی دیگران و تصمیم شون بذاره که میذاره

طبق آیه ۸۵ سوره نساء با اونها در اعمالشون شریکیم

اگر‌کار خوبی رو ترغیب کرده باشیم به اندازه ثوابی که با انجامش نصیبش میشه ما هم توی پرونده مون همون مقدار ثبت میشه و برعکس خدای نکرده!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش