کارخوب مدیر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 5856 عنوان بچه سوم | مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 182 پست خوبه یا بده؟ با علت بگین مرسی خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش 1400/01/14 | 22:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی313 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2689 عزیزم چه زمانی آینده واضح میشه؟ میدونید کلا نسل بشر خیلی در معرض انقراض قرار گرفته؟ حرف خودم ... منم اینوقبول دارم همیشه ازغیب راه نجاتی میرسه
پیوندانسان عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 10986 عزیزم چه زمانی آینده واضح میشه؟ میدونید کلا نسل بشر خیلی در معرض انقراض قرار گرفته؟ نرف خودم ... گلم من فقط از دید خودم دارم نگاه میکنم مطمئن نیستم بی ایراد وعیب باشه دیدگاهم ولی خیلی ناامید شدم یه عمر چشمامون ب در خشک شده
گيتی عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 2164 من باداداشم۱۸سال تفاوت سنی داریم،اگرشرایطش داری بیار دخترهابراش مادری میکنن😍 شوهرم ک خیلی دوست داره بچه بیشتر داشته باشیم خداروشکر هزاران بار بابت دخترام میترسم بخاطر جنسیتش شوهرم راضی نمیشه آی یو اف انجام بدیم میگه فقط رژیم
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 امکانات که فقط مدرسه نیست. از پارک سر کوچه تا امنیت. به هرحال براشون زحمت و هزینه صرف شده... من که ت ... امنیت کجا بود دوتا النگو طلا دستت نمیتونه شب بری بیرون گوشی دزدی ۵۰ درصد بیشتر شده امروز به یه مرغداری تو سیستان حمله شده واسه مرغ .. امنیت داریم کو خواهر امنیت روانی کو مردا همه داغون شدن زیر این همه مشکل. وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 آفرین و احسنت به این انرژی و پشتکارتون نظراتتون رو دوست داشتم فدای شما😊 کافیه بدونی یه نعمت رو خدا خیلی با نااااز بهت دادهاونوقت میشینی از ثانیه به ثانیه بودتش لذت می بری و شکر میکنی... می ذاری رااااحت بغلطه توی خاک هاخاکستر بریزه روی سرشاوووه هر کار خواستن کردنو الان نتیجه اش رو می بینم. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
کارخوب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 5856 جوری حرف میزنیم اصلا انگار خدارو ازیاد بردیم ماچه کاره ایم که کلا بتونیم بگیم من تامینش میکنم من چه میکنم چه نمیکنم خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 منم اینوقبول دارم همیشه ازغیب راه نجاتی میرسه قطعا همینه عزیزم. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
گلی313 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2689 لذت بردن از حال خیلی کمکت میکنه من دوست دارم همین الانشون رو قاب کنم بزنن رو دیوار. یکثانیه بعدشون ... حرفاتون قشنگهدرستهامانمیتونم خودمومجاب کنممن میگرن دارم تالاسمی دارم ازنظربدنی ضعیفمگناه طفل معصوماچیه مادرشون مریض ببیننونتونه باهاشون بازی کنه بهشون رسیدگی کنه و...
حرم عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 1762 جوری حرف میزنیم اصلا انگار خدارو ازیاد بردیم ماچه کاره ایم که کلا بتونیم بگیم من تامینش میکنم من چه ... اینو قبول دارم یه وقتایی عجیب از خدا غافل میشیم.
گلی313 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2689 شوهرم ک خیلی دوست داره بچه بیشتر داشته باشیم خداروشکر هزاران بار بابت دخترام میترسم بخاطر جنس ... باتوجه به تجربه خودم رژیم زیر۴۰درصدبرای شما بهترین راه همون ای وی اف،باهاش صحبت کن راضی میشه،ان شاالله خدایه گل پسرسلامت بهت بده کیف کنید
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 گلم من فقط از دید خودم دارم نگاه میکنم مطمئن نیستم بی ایراد وعیب باشه دیدگاهم ولی خیلی ناامید شدم یه ... برای اومدن هر پیامبری مردم خیلی انتظار کشیدنولی حقیقتا این انتظار متاسفانه نتیجه کارهای خودمونه😔😔😔😔خدا من رو ببخشهخدا ادامه این انتظار رو به چادر حضرت زهرا ببخشه.اما ما باید مسلم رو یاری کنیم تا حسین بیاد!و الا کربلایی دیگه تکرار میشه ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
پریشاهدخت عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2404 خیلی خوبه من سه تا دوست دارم پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 حرفاتون قشنگه درسته امانمیتونم خودمومجاب کنم من میگرن دارم تالاسمی دارم ازنظربدنی ضعیفم گناه طفل ... کاش عملم هم قشنگ بود!😔خوب برین دنبال درمان. حتما راه هستطب سنتی ... دعای توسل و ... به هر حال راه هست ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
پیوندانسان عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 10986 برای اومدن هر پیامبری مردم خیلی انتظار کشیدن ولی حقیقتا این انتظار متاسفانه نتیجه کارهای خودمونه ... چقد حرفات حس خوبی داره بله اما دیگه ما لبه ی پرتگاهیم