2777
2789
عزیزم چه زمانی آینده واضح میشه؟ میدونید کلا نسل بشر خیلی در معرض انقراض قرار گرفته؟ نرف خودم ...

گلم من فقط از دید خودم دارم نگاه میکنم مطمئن نیستم بی ایراد وعیب باشه دیدگاهم ولی خیلی ناامید شدم یه عمر چشمامون ب در خشک شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باداداشم۱۸سال تفاوت سنی داریم،اگرشرایطش داری بیار دخترهابراش مادری میکنن😍

شوهرم ک خیلی دوست داره بچه بیشتر داشته باشیم خداروشکر هزاران بار بابت دخترام 

میترسم بخاطر جنسیتش شوهرم راضی نمیشه آی یو اف انجام بدیم میگه فقط رژیم 

امکانات که فقط مدرسه نیست. از پارک سر کوچه تا امنیت. به هرحال براشون زحمت و هزینه صرف شده... من که ت ...

امنیت کجا بود دوتا النگو طلا دستت نمیتونه شب بری بیرون گوشی دزدی ۵۰ درصد بیشتر شده امروز به یه مرغداری تو سیستان حمله شده واسه مرغ .. 

امنیت داریم کو خواهر امنیت روانی کو   مردا همه داغون شدن زیر این همه مشکل. 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
آفرین و احسنت به این انرژی و پشتکارتون نظراتتون رو دوست داشتم 

فدای شما😊 کافیه بدونی یه نعمت رو خدا خیلی با نااااز بهت داده

اونوقت میشینی از ثانیه به ثانیه بودتش لذت می بری و شکر میکنی... می ذاری رااااحت بغلطه توی خاک ها

خاکستر بریزه روی سرش

اوووه هر کار خواستن کردن‌

و الان نتیجه اش رو می بینم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
منم اینوقبول دارم همیشه ازغیب راه نجاتی میرسه

قطعا همینه عزیزم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
لذت بردن از حال خیلی کمکت میکنه من دوست دارم همین الانشون رو قاب کنم بزنن رو دیوار. یک‌ثانیه بعدشون ...

حرفاتون قشنگه

درسته

امانمیتونم خودمومجاب کنم

من میگرن دارم تالاسمی دارم ازنظربدنی ضعیفم

گناه طفل معصوماچیه مادرشون مریض ببینن

ونتونه باهاشون بازی کنه بهشون رسیدگی کنه و...

شوهرم ک خیلی دوست داره بچه بیشتر داشته باشیم خداروشکر هزاران بار بابت دخترام  میترسم بخاطر جنس ...

باتوجه به تجربه خودم رژیم زیر۴۰درصدبرای شما بهترین راه همون ای وی اف،باهاش صحبت کن راضی میشه،ان شاالله خدایه گل پسرسلامت بهت بده کیف کنید

گلم من فقط از دید خودم دارم نگاه میکنم مطمئن نیستم بی ایراد وعیب باشه دیدگاهم ولی خیلی ناامید شدم یه ...

برای اومدن هر پیامبری مردم خیلی انتظار کشیدن

ولی حقیقتا این انتظار متاسفانه نتیجه کارهای خودمونه😔😔😔😔

خدا من رو ببخشه

خدا ادامه این انتظار رو به چادر حضرت زهرا ببخشه.

اما ما باید مسلم رو یاری کنیم تا حسین بیاد!

و الا کربلایی دیگه تکرار میشه

حرفاتون قشنگه درسته امانمیتونم خودمومجاب کنم من میگرن دارم تالاسمی دارم ازنظربدنی ضعیفم گناه طفل ...

کاش عملم هم قشنگ بود!😔

خوب برین دنبال درمان. حتما راه هست

طب سنتی ... دعای توسل و ... به هر حال راه هست