2777
2789
عنوان

دلم گرفته

74 بازدید | 12 پست

ای خدا دلم گرفته.....من و همسرم سال 93 باهم آشنا شديم و سال 95 باهم دوست شديم و سال 98 اومدن خواستگاری و 3 فروردين 99 عقد کرديم اوايل خولکب بوديم ولی چند ماه که خواهرم عقد کرده ماهم سر شوهر خواهرم همش دعوا داريم کلا ميگه اون فکر کنم دعاش کرده تا تو تيمش باش حتی امروز کللللی چيزی به بابا بدبختم گفوکت جلو خانوادش که طرفداری شوهر خالم کرده باش دلم ازش شکسته ديگهايکاش هيچ وقت دعا نميکزدم بهم برسيم کلی التماس نميکردم به امام حسين که بهم برسيم تو شله زرد پختن عموم اينا 50 برا مجلسش خرج کنم واقعا لياقتش نداره

به نظرتون چه کار کنم الان که درست بشه نکبت نميفهمه هم بايد بياد و به سختی از دلم در بياره چسبيده به فيلم ديدن ههههه فکر و ذهنش اين که به شوهر خواهرم احترام خيللللی بذارم 

دليل زندگيم آقا محمدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه بعضی از مردها اینجورین سخت میشه شناختشون و سختتر میشه تغییرشون داد منم 9 ساله ازدواج کردم 2 تا بچه دارم و خیلی وقتا میگم خدایا تو که خیلی از دعاهای منو قبول نکردی این یکی رو چرا قبول کردی که من انقدر غصه بخورم شوهرم خوبه فقط اواخر عصبی شده زیاد داد و فریاد میزنه سر دختر 8 سالم

متاسفانه بعضی از مردها اینجورین سخت میشه شناختشون و سختتر میشه تغییرشون داد منم 9 ساله ازدواج کردم 2 ...

انشالله زودتر اين رفتارشونم درست ميشه....من سر شوهر خواهرم خيلی کتک هم ازش خوردم ولی بی احترامی کرد به پدرم دلم شکسته ازش خدا کنه تا فردا صبح خدا يا اين بکشه يا من يا عقل بده بفهمه شوهر آبجيم فقط دنبال دعوا و. اختلاف انداختن و مثل قبل احترام بذاره بهمون

دليل زندگيم آقا محمدم
انشالله زودتر اين رفتارشونم درست ميشه....من سر شوهر خواهرم خيلی کتک هم ازش خوردم ولی بی احترامی کرد ...

خودتو ناراحت نکن درست میشه هیچ چیزی ارزش غصه خوردنت رو نداره دوست من فقط دعا کن خدا خودش یه راهی بزاره پیش پات منم واست صلوات فرستادم

خودتو ناراحت نکن درست میشه هیچ چیزی ارزش غصه خوردنت رو نداره دوست من فقط دعا کن خدا خودش یه راهی بزا ...

اون که آره والا مثل سگ کتکم زده باز فراموش کردم بی احترامی به خانوادم مخصوصا پدرم قابل هضم نيست از صبح انگار دارن با چاقو قلبم خط خطی ميکنن حتی طلاق هم به ذهنم رسيد ولی چون انتخاب خودم بوده بعد بايد کللللي چيزی بشنوم از فاميل

ممنون دوستم

دليل زندگيم آقا محمدم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز