2777
2789

بزار ۳۸لاقل ..۳۶خوبه مشکلی پیش نمیاد ولی ۳۸با وزن بهتری ب دنیا میاد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
۳۶ فکر کنم ریه هاش کامل نباشه ها

۳۵ ب بعد مشکلی نیس 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه اولم بيست و پنج فروردين چهارسالشه به دنيا اومده ميخوام اين يكيم بيست و پنجم به دنيا بيارم تولدشون باهم باشه

نظرتون چيه

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
بچه اولم بيست و پنج فروردين چهارسالشه به دنيا اومده ميخوام اين يكيم بيست و پنجم به دنيا بيارم تولدشو ...

خوبه اینجوری خیلی باحاله

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

خواهراي گلم اگه تجربه اي دارين بگين مخصوصا اگه تولد دو فرزند در يك روز رو ديدين برا آيندشون كه يه روز تولدشون ميشه نظر بديد

بچه اولم بيست و پنج فروردين چهارسالشه به دنيا اومده ميخوام اين يكيم بيست و پنجم به دنيا بيارم تولدشو ...

سلامتی بچتو بخاطر یه عدد ب خطر ننداز ارزش نداره

مادرا برای مادر شدن منم دعا کنین  دو روز دیگه موعد پریودیمه  امروز بی بی چک زدم منفی شد& ...

زود زدي نا اميد نباش

من برا دوتا بچه هام يه زيارتي ميخونم چهل شب حاجت روا شدم