2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 42 پست

ما بعد یکسال دوندگی تو دادگاه آخرش مجبورشدیم توافق کنیم برسر 50 تومن پول و حدودا 60 میلیون طلا

پرونده تمکین و ترک اتفاق به نفع آقا شد با اینکه خودش منو از خونه بیرون کرده بود ومدرک هم داشتم 

فقط پرونده مهریه یکم خوب برام 

الهی شکر بچه ندارم تونستم سریع راحت بشم

از من میشنوی زیاد به پرونده های دادگاه دل نبند طلاق از طرف زن به شدت سخته توافق کنید خیلی راحت ترید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالم یه فیلم داشت که شوهرش گفته بود برو از خونه بیرون جلو داییم و زن داییم. دخترشم که از باباش میتر ...

انشالله مشکلشون حل شه خدا لعنت کنه شوهرشو

دادگاه نه دادیار داد

دادیار که برای پرونده های کیفریه 

اما اگه قاضی دادگاه خانواده حکم عدم تمکین شما رو داده باشه و قاضی تجدید نظر رای رو قطعی اعلام کنه اون موقع یعنی شما تمکین نکردی و باید آقا حکم رو ببره اجرای احکام که تا مدتی اعتبار داره اگه نبره شما میتونی شکایت ترک انفاق کنی و نفقه بگیری و اگه هم ببره که اگر شما نری خونه نشوز شما ثابت میشه و راه برای حکم ازدواج مجدد باز میشه و امکان گرفتن طلاق از طرف زن خیلی کم میشه و نفقه هم ساقط میشه و....

ولی اگه بری داخل و بیای بیرون (تله تمکین)چند بار این اتفاق بیوفته سو نیت شما جلو قاضی ثابت میشه و حتی آقا میتونه در این مورد درخواست دریافت خسارت های قانونی و بخشی از پول وکیل تمکینش رو از شما بگیره و از زن اخاذی کنه.

در بعضی از شهر های ایران بی قانونی بیداد میکنه بنده با چشم خودم دیدم مرد فقط با یک رای تمکین بدون اینکه اصلا رای رو به اجرا بزاره فقط یک کپی از رای رو برد شورای حل اختلاف برای پرونده نفقه خانم که رای به بی حقی خانم صادر بشه ...

بخاطر همینه میگم اگه میخواین زود راحت بشین توافقی جدا بشید

انشالله مشکلشون حل شه خدا لعنت کنه شوهرشو

انشاءالله مشکل همه حل شه.

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
دادیار که برای پرونده های کیفریه  اما اگه قاضی دادگاه خانواده حکم عدم تمکین شما رو داده باشه و ...

خیلی ممنون عزیزم، دوست دارم بیاد توافق کنیم ولی نمیاد 

خیلی ممنون عزیزم، دوست دارم بیاد توافق کنیم ولی نمیاد 

یه مدت بشه راضی میشه 

من شوهرم بعد یکسال بالاخره راضی شد 

اول میگفت که باید بهم پول بدی تا طلاقت بدم بعدش گفت مهریت ببخش طلاقت بدم بعد گفت 30 میلیون میدم بیا برو بعد گفت 50 میلیون دیگه اخرش شد 50 میلیون با 60 میلیون طلاهایی که ازش دارم...

نماز جعفر طیار بخون خدا کمکت میکنه

من در حین طلاقم سرکار کار رفتم کلاس رانندگی رفتم درسمو ادامه دادم شوهر وقتی فهمید حرصش گرفت برگشته به فامیلاشون گفته حالا ول شده سرکار میره درس میخونه رانندگی میره فامیلاشون بهش جواب دادن خاک بر سرت فقط😂😂

یه مدت بشه راضی میشه  من شوهرم بعد یکسال بالاخره راضی شد  اول میگفت که باید بهم پول بدی ...

عزیزم موفق باشی همیشه. منم سرکار میرم دارم برای آزمون آماده میشم میخوان گواهی نامه بگیرم مثل خودت. شوهرمم گفته تا یک ماه دیگه زن میگیرم نمیتونم دوتا زن نگه دارم تصمیمتو بگیر🤣🤣 امیدوارم بیاد توافق کنه، طلاهامو که برداشته با یکسری وسایل خونم امیدوارم بتونم پس بگیرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز