2777
2789
عنوان

طلاق

522 بازدید | 42 پست

سلام. شوهرم دست بزن داره اختلال خلقی هم داره الکلی هم هست. میخوام جدا شم. عدم تمکین زده همه کاراشم کتمان میکنه با ده نفرم ساخت و پاخت کرده. کیا روزگار من و گذروندن نتیجه چیشد؟ الان در چه حالین؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خالم 

شوهر خالم با یه زنه بود که شوهر داشت خودش ادعا میکرد خواهرشه😐بخاطر اون خالمم میزد در صورتی که قبل این زنه بزای خالم و بچش میمرد ۳ سال خالم ساخت باهاش تحمل کرد اخرین بار که بهش گفت برو بیرون از زندگیم خالم اومد بیرون بعدم رفت برای طلاق اقدام کرد البته بعد از چند ماه که خونمون موند گفت شاید بیاد اونم عدم تمکین زد الان هم دادگاه و داد یار کلا رای رو به نفع خالم صادر کرده ولی خب خوردن به تعطیلات 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

چقدر این الکلی بودنه معضل شده خودمم اولا باهاش مشکلی نداشتم با اینکه خودم اصلا مصرف نمیکردم ولی اینجا اومدم کلا نظرم عوض شد🤦🏻‍♀️

جهان سوم کشور نیست شخص است

مگه دادگاه حکم عدم تمکین رو داده‌؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خالم  شوهر خالم با یه زنه بود که شوهر داشت خودش ادعا میکرد خواهرشه😐بخاطر اون خالمم میزد در صو ...

خالت بعد طلاق میخواد کجا بمونه؟

کار میکنه؟

من که جایی ندارم برم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
خالت بعد طلاق میخواد کجا بمونه؟ کار میکنه؟ من که جایی ندارم برم

خالم اینا تو بچگی پدر و مادرشون رو از دست میدن دایی هامم اصلا ادم خوبی نیستن

خالم قبل اقدام طلاق خونه ما بود بعدشم اون یکی خالم میخواست شمال خونه بگیره یه تیکه زمین داشت اونو فروخت خونه اجاره کرد الان خالم اونجاست فعلا سرکار نمیره بخاطر دخترش ولی خودش میگه بعد از اینکه کارای بچه انجام شد حتنا میره و به وکیلش هم گفته مهریه رو براش اجرا بزاره وکیلم قرار بود بعد سیزده اقدام کنه.

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز