2777
2789
عنوان

کاش هیشکی تو شرایط من نباشه😭😭

771 بازدید | 64 پست

سلام.دارم از بغض میترکم.من آسم شدید  دارم .جوری که حتی نمیتونم نفس عادی بکشم صدای خس خس سینه ام رو همه میشنون حتی توی خاب.الان سرفه گرفتتم و دارم سرفه میکنم همه خانواده ام هم خابیدن دورم.خواهرا و بردارا و خواهرزاده ها مامان و بابا.

وقتی سرفه میکنم پتو رو میچپونم توی دهنم تا اونا بیدار نشن😭😭😭

فقط یه صلوات برام بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الهی زود زود خوب بشی حتما حتما کندر بذار توی لیوان آبجوش بریز روش دم بده بخور درمان ریه است

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

منم تنگی نفس دارم اتفاقا با مامانم تو پذیرایی خواب بودیم اینقد حالم بد شد اومدم تو اتاق خواب پنجره رو باز کردم حالم بازم بده ولی بهتر شدم ی کم

سلامتی خیلی نعمت بزرگیه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
منم تنگی نفس دارم اتفاقا با مامانم تو پذیرایی خواب بودیم اینقد حالم بد شد اومدم تو اتاق خواب پنجره ر ...

اخ اخ

کاش میشد اینجا ویس فرستاد تا از نفس کشیدنم ویس بدم بشنوین.چقد سخخخخخت دارم نفس میکشم الان 

راه تنفس من کمی مسدود شده دیگه

اخ اخ کاش میشد اینجا ویس فرستاد تا از نفس کشیدنم ویس بدم بشنوین.چقد سخخخخخت دارم نفس میکشم الان&nbs ...

خیلی سخته اینجوری ک 

دکتر رفتین چی گفتن

There is GOD💚💚💚   ..                                               

جوش شیرین نداری بخور بدی؟عزیزم درکت میکنم خودمم اسم دارم خیلی سخته رو پهلو بخواب پتو رو بخاطر پرز و ایجاد حساسیت بیشتر توی دهنت نکن برو طب اسلامی حتما مراجعه کن داروهای خوبی دارن 

دخترم داشت مثل خودم میشد سریع با داروهاشون بهتر شد خداروشکر سالهاست دیگه اسم نداریم