2777
2789
عنوان

کاش هیشکی تو شرایط من نباشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 64 پست
ممنونم ک گفتی.کندر از عطاری باید بگیرم؟

آره عزیزم 

و همیشه بخور میخک کن بخور پونه

و مدیتیشن کن آرامش داشته باش 

و امیدتو به خدا بیشتر کن

ورزشای تنفس کن با شکم نفس بکش مثل بچه ها 

ریه تو تقویت کن 

منم آسم دارم

الهی زود خوب شی 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش شیرین نداری بخور بدی؟عزیزم درکت میکنم خودمم اسم دارم خیلی سخته رو پهلو بخواب پتو رو بخاطر پرز و ...

از کجا دارو گرفتین

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
اخ اخ کاش میشد اینجا ویس فرستاد تا از نفس کشیدنم ویس بدم بشنوین.چقد سخخخخخت دارم نفس میکشم الان&nbs ...

من اسم الرژی داشتم و درک میکنم ده قدم میرفتم به هن هن می افتادم تا رفتم دکتر و با داروهای قوی خوب شدم هیچی مهمتر از نفست نیست پتو جلوی دهنت نگیر 

اخ اخ کاش میشد اینجا ویس فرستاد تا از نفس کشیدنم ویس بدم بشنوین.چقد سخخخخخت دارم نفس میکشم الان&nbs ...

اسپری ایت کجاست بزن حمله بهت دست داده

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

ببین من غذای تند میخورم سس خردل انواع سس حذف فصل بهار شدید میشه سرفه هام سینه ام میسوزه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اسپری ایت کجاست بزن حمله بهت دست داده

ما اومدیم مرخصی عید اسپری با خودم نیوردم ینی یادم رفت بیارم.الان ۱۳روزه مرگو جلو چشمام دارم میبینم.بخدا قسم یدونه نفس عادی نکشیدم هنوز😫😫😫

ما اهوازیم از مرکز طب اسلامی شهرمون.کجاهستید؟همه شهرا شعبه دارن

بتدرعباس