2777
2789
عنوان

ره رو

| مشاهده متن کامل بحث + 5486 بازدید | 55 پست

و به روايت ديگر از آن حضرت منقول است كه هر كه در دو ماه پياپي هر روز چهارصد مرتبه اين دعا بخواند خدا علم بسيار يا مال بسيار او را كرامت فرمايد اين است دعا: اَسْتَغْفِرُاللهَ الَّذي لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، الرَّحْمنُ الرَّحيمُ بَديعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ، مِنْ جَميعِ ظُلْمي وَ جُرْمي وَ اِسْرافي عَلي نَفْسي وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ

عکسی که تو پست قبلی گذاشتم پاک‌ شده! اینم متن استغفار

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

درباره سابلیمینال

پروفسور کرمی به لحاظ علمی ردش کردن تو پیج شون

بعدم اینها یه سری صوتن

توی آزمایش های شهادت آب ثابت شد که صداها تاثیرات فوق خاصی روی بدن انسان دارن.

شما نمیدونید این اصوات چی ان.

مثل عرفان های کاذب که اولش بیماری رو خوب میکردن بعد از چند وقت اجنه زندگی شون رو داغون میکردن.

اینم یه مدت دیگه صداش در میاد.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزانم

روزی یه یاسین به امام‌جواد هدیه کنید و ازشون کمک مالی بخواید... خونه و ماشین‌و ... ردخور نداره

ترکش نکنید. مدام بخونید... اثرش عالیه.

حتی وقتی به خواسته تون رسیدید ادامه بدید. و خواسته های مادی جدیدتون رو بخواید.

برکت‌میاد تو خونتون.

منم هر روز دارم به نیابت ائمه و مومنین و شهدا و علما و حق دارنم، و متقین هدیه میدم به امام‌جواد.

ان شاالله شما دوست عزیز تو این دسته ها باشید و از طرف شما هم هدیه بشه بهشون.

برای ترس از مرگ:

خب باید از اعمالمون بترسیم

این‌ترس کمکی کرده تغییری ‌کنی دوستم؟

برای حق الله

حق الناس

حق‌النفس

و مراقبت از طبیعت

منم نماز و روزه قضا زیاد دارم.

طبق یه برنامه ریزی کاملا نامحسوس دارم انجامشون میدم

استاد بهرامپور که یه راهکار قشنگ میگفتن

میگفتن شما شروع کنید روزی یکی دو روز یکی هفته ای یکی

اگه زودتر از ادای قرض از دنیا رفتید که به خدا میگید داشتم قرض رو ادا میکردم شما زودتر دعوتم کردین.

اگرم تمام شد که الحمدلله.

من نشستم فکر‌کردم وقتی بچه بودم بیشتر نماز صبح هام قضا شده

شروع کردم روزی ۲ رکعت قضای صبح میخونم.

و بعد هفته های هر ماه رو تقسیم کردم

یک‌هفته روزی یه چهار رکعتی ظهر

هفته بعد روزی یه چهار رکعتی عصر

هفته بعد روزی یه سه رکعت مغرب

هفته بعد روزی یه چهار رکعت عشاء

این وسط خوب برای خانم ها مشکلی پیش میاد

که میتونن یه توقف بدن. دوباره از مابقی برنامه سر بگیرن.

برای روزه هم‌میشه یک یا دو روز تو هفته رو در نظر بگیریم و حتی المقدور روزه بگیریم. 

تعداد نمازها و روزه ها رو جایی ثبت کنیم.

حتما نماز آیات هم به عهده داریم

اونا رو هم کم کم بخونیم 

خودمم دارم‌ ثبت میکنم.

این‌حق الله

برای حق الناسی که گردنم هست هم

من یاد گرفتم هررررر کاری که بصورت مستحبی انجام میدم حتی آب دادن به گلدان ها و غذا پختن برای روزه دار و نظافت منزل رو

ثوابش رو هدیه بدم به همه کسانیکه گردنم حق دارن.

حتی سوره ای اگر ‌بخونم با زرنگی تمام ازطرف حق و حق دار گردنم

همه شهدا و صلحا و علما و متقین(اعمالشون قبوله.‌بر خلاف ما که اعمالمون ممکنه قبول نباشه)هدیه میدم به امام زمان یا یکی از ائمه.

اونایی‌که حقی ازشون ضایع کردم آخرت راحت تر از دستم راضی میشن.

اونایی که از دنیا رفتن و نیازمندن حتما برام دعا میکنن و گره های زندگین باز میشه.

هدبه به ائمه هم که اونا اصلا نیاز ندارن. ما با پرونده خالی میریم. همه رو بهمون برمیگردونن. چه بسا بهترش رو بدن. طبق آیه ۸۵ سوره نساء

پس‌کلا زرنگی‌ میکنیم و به جز واجبات

تمام مستحبات اعم از ذکر و فعل و دعا و قرآن رو هدیه میدیم بهشون.‌اونم به نیابت همه مومنین و ... که بالا گفتم.

برای حق الناس 

تا بشه حلالیت می طلبم.

اگه روابط بهم میخوره 

راهکار بالا

برای حق طبیعت هم 

حواسمون باید به بازیافت و درخت و حیوان باشه...

برای حق الناس توی این دنیا حواسمون به فقرا و ... باشه

و توهین و تحقیر و ... رو بذاریم کنار

همه رو دوست داشته باشیم.

بچه ها این جا رو‌ ببینین... خدا خیرشون بده

منم از دست تبلیغات سایت خسته شده بودم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6177020/چطوری-ا

این وسواس از طرف شیطانه‌ 

خودت رو کلااااا بزن به بی خیالی

یادت بیفته به این ماجرا

امام‌خمینی تو پاریس بودن

پای خیس میان روی موکت

اطرافیان میگن آقا اینجا قبل شما شرابخوار بوده

حتما نجسه

آقا می فرمایند من که ندیدم پس پاکه.

این‌جمله غوغا میکنه برات من که ندیدم پس پاکه

از مرجع تقلید که نباید جلو بزنیم😉

کتاب وسواس آیت الله مظاهری رو بخونید

دفتری داشته باشید برای نوشتن خشم‌ها و ناراحتی‌ها. رنج‌ها و دلخوری‌ها...

بسیاری از حس‌های آزار دهنده در ذهن ما، مبهم و بزرگ‌تر از حد واقعی هستند...

وقتی آن‌ها را از ذهن، روی کاغذ بیرون می‌ریزیم، می بینیم که آنقدرها هم چیز بزرگی نبود...

و اگر هم حقیقتا موضوع بزرگ و ناراحت کننده‌ای هست، با نوشتن - مانند اینکه با کسی درد دل کرده باشیم - باعث کاهش فشار ناراحتی‌ها در خود و آرام شدنمان می‌شویم.

هیچ مانعی نیست حتی هنگام نوشتن اشک هم بریزیم...

حالا اگر همین نوشته را خطاب به خداوند، یا یک امام معصوم یا یک شهید که دوستش داریم بنویسیم سرعت آرام و سبک شدن روح بیشتر می‌شود.

چون در عالم واقع، با یک وجود حقیقی مشکل را در میان گذاشته‌ایم و طبق اعتقاد الهی ما، بر ما نظر می‌کنند و به حال ما توجه و برای رفع مشکلمان دعا می‌کنند...

برای آن‌ها که دوست دارند به روایت «مومن،  اندوهش در دل، و شادی او در چهره اوست»، عمل کنند، بسیار روش خوبی است...

و برای آن‌ها که فشار روی آن‌هاست اما نمی‌خواهند اطرافیان خود را هم درگیر کنند یا انرژی منفی منتقل کنند...

@manebabarname

برای بی نیازی از دعانویس و فالگیر

هر روز صبح و غروب اسپند دود کنید و پنج مرتبه آیت الکرسی و چهارقل بخونید.

هر روز سوره بقره رو بخونید هر نوبت حداقل یه حزب. سوره جن رو هم بخونید. رو دیوارهای اتاق ها هم تابلوهای آیت الکرسی و چهارقل نصب باشه همیشه همراهتون قرآن جیبی و کمی اسپند داشته باشید.  همیشه با وضو باشید و موقع تعویض لباس  و رفتن به حمام بسم الله الرحمن الرحیم بگید.

برای رفع سنگینی هم یک روز در میون غسل طهارت انجام بدید

سراغ دعانویس و فالگیر و ... هم به هیچ وجه نرید چون امکان بدتر شدن شرایط وجود دارد.در ضمن اسم خودتون ومادرتون رو به غریبه ها نگید.

از پخش صدای اذان و قرآن (مخصوصا سوره های بقره و جن) داخل اتاق های خونه غافل نشید البته صداش نباید به قدری باشه که همسایه ها اذیت بشن

اگر احساس میکنید طلسم یا سحر شدید نماز حضرت زهرا(س) رو هر روز بخونید حتی اگه نیاز باشه به مدت چند ماه تو نت هست سرچ کنید صد مرتبه توحید و قدر داره

از مواد غذایی سودا زا پرهیز کنید مثل چای سیاه و به جای آن از دمنوش به،سیب و...استفاده کنید.هر روز مقداری گلاب به صورت و محل مسح سر بمالید،استفاده از سیب رنده شده همراه کمی عسل و گلاب هم در کاهش سودای بدن مؤثر است.

پی نوشت: این موارد از منابع مختلف گردآوری شده و رعایت همین ها ان شاءالله کمک مؤثری به شما خواهد کرد.

عزیزم یکی از همکلاس های من به شدت بوی بد میداد. و متاسفانه معلم مون خیلی به روش میاورد.

ابن بنده خدا چاق بود. و نمیدونم به چه علت، ولی همیشه بو میداد.

کلاس ریاضی اضافه برامون گذاشتن

صبح زود،

ساعت ۷ و نیم صداش کردن پای تابلو تا درس جواب بده. معلم گفت بو میدی.

گریه افتاد و گفت بخدا همین صبح حمام بودم‌ دست بزنید به موهام

خیسه.

بعدها توی طب اسلامی و سنتی متوجه شدم خوراک های فست فودی و ... بوی بدن و عرق رو خیلی آزاردهنده میکنن.

یه مشورت با یه طبیب طب اسلامی یا سنتی انجام بدین‌

اینایی هم که خیلی تعریق دارن

حتی اگه تعریقشون بد بود نیست

مثلا کف دست و زیر بغلشون مدام خیسه

زالو روی تیرویید تا چند سال راحتشون مبکنه

مثلا ۴ تا ۶ سال

🔰 راحتی درست و غلط!

🔻 یک ملت اگر زحمت نکشد و تلاش نکند و به خودش رنج ندهد، راحتی‌های آمیخته با آن رنج را هم به دست نخواهد آورد. راحتی ناشی از تنبلی را به دست می‌آورد! اما راحتی ناشی از تنبلی مثل راحتی بیمار در بستر بیماری است که دراز کشیده، کاری هم نمی‌کند اما سالم نیست! راحتی ناشی از زحمت و تلاش مثل راحتی ورزشکاری است که ورزش می‌کند و رنج را می‌پذیرد، بعد  بدنش را شستشو می‌دهد، احساس آسایش و آرامش، قدرت، روحیه باز و اقتدارِ جسمانی و روحی می‌کند.

اگر همه اسباب راحت و آسایش را برای فرزندانمان فراهم کنیم، «راحتی بیمارگونه» برایشان ساخته‌ایم. مثلا باید نظافت کلاس درس، اتاق شخصی، شستن ظرف‌ها و لباس‌های شخصی بر عهده خود بچه‌ها باشد. برای مسیرهای کوتاه و مناسب از ماشین استفاده نشود و بچه‌ها اهل پیاده روی باشند.